Combibox - Koffieplant, Dieffenbachia, Syngonium, Ficus

21.
95
Voorlopig niet leverbaar.
Helaas hebben we op dit moment minder producten op voorraad dan je van ons gewend bent. Meer informatie vind je op onze Corona FAQ pagina.

Productomschrijving

  • Combibox met 4 stoere planten
  • Inhoud: Koffieplant, Dieffenbachia, Syngonium, Ficus
  • Gratis thuisbezorgd

Een combibox met vier stoere planten. In dit pakket vind je de populaire ficus, een ‘echte’ koffieplant uit Ethopië en twee planten in frisse bonte kleuren: de Dieffenbachia en de Syngonium. De planten hebben een potmaat van 12 centimeter.

De bekende Ficus (Benjamin) is een ijzersterke kamerplant en heeft een hoogte van 28 centimeter. De Coffea Arabia, is een koffieplant uit Ethopië. De koffieplant is 25 cm hoog en bloeit eens in de vier jaar. De Dieffenbachia herken je direct aan zijn lichtgroene bladeren met donkergroene rand. De Dieffenbachia is de langste van het stel met een hoogte van 30 centimeter. De Syngonium (hoogte 25 centimeter) heeft bonte wit/groen gekleurde bladeren en groeit lekker snel.

Verzorging planten

Koffieplant: Deze plant houdt van een lichte plek. De plant kan bij het raam worden gezet, maar niet op het zuiden. Houd de grond vochtig. De Coffea Arabica verbruikt niet veel water, de plant licht vochtig houden is voldoende. Je kan beter elke keer kleine beetjes water geven.
Dieffenbachia: Zet de Dieffenbachia op een lichte plek, maar niet in de zon. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig is. Wat voeding geven in maart en april.
Syngonium: De Syngonium wil op een lichte plek staan, maar niet in direct zonlicht. De kleur van het blad geeft aan hoeveel licht de plant nodig heeft. Hoe lichter het blad, hoe meer licht. De plant doet het goed in een warme omgeving, maar zet de Syngonim niet boven een radiator.
Ficus: De Ficus staat het beste op een lichte / half-lichte plek. Zet tijdens de zomermaanden de ficus niet in de direct zon. Eenmaal een plek gegeven is het verstandig niet de ficus niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om aan nieuwe locatie te wennen. De ficus houdt van veel water, zo’n twee keer per week. Zorg ervoor dat de kluit niet uitdroogt.Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624134
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Latijnse naam Dieffenbachia Camilla, Coffea Arabica, Syngonium Podophyllum, Ficus benjamina
Nederlandse naam Dieffenbachia Camilla, Coffea Arabica, Syngonium Podophyllum, Ficus benjamina
Bloeikleur Groen
Hoogte bij aanschaf 25.0 cm
Bladhoudend Ja
Eetbaar Nee
Plantvorm Bol
Standplaats Halfschaduw
Watergeven Vochtig en nat
Potmaat 12.0 cm
Type Dieffenbachia
Hoogte na 1 jaar 30.0 cm
Met pot Nee
Beschikbaarheid Gehele jaar
Reviews worden geladen

Recent bekeken