Combibox - Pannenkoekplant, Peperomia, Chlorofyrum, Senecio met bloempot grijs

29.
99
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Combibox met vier hippe kamerplanten
  • Inhoud: Pannenkoekplant, Peperomia, Chlorofyrum, Senecio
  • Met bloempot in matgrijs
  • Gratis thuisbezorgd

Leuke combibox van vier verschillende hippe kamerplanten in matgrijze bloempot. Deze fijne combibox bevat: de populaire Pilea Pannenkoekplant, de Peperomia met zijn bijzonder generfde blad, de Chlorofytum met zijn lichtgroene sprieten en de goedgehumeurde vetplant Senecio. De plantjes zijn tussen de 25 en 30 centimeter groot. Ze hebben een potmaat van ongeveer 10 centimeter. De bloempotten (keramiek) hebben een mooie matgrijs kleur. Het ronde ontwerp is tijdloos en past perfect bij ieder interieur. De bloempot is waterdicht en makkelijk schoon te maken.

Verzorging planten

Pannenkoekplant: Zet de plant op een licht plek en geef één per week water. Worden de bladeren geel, dan kan je ze er uithalen. De Pannenkoekplant blijft nieuwe bladeren geven.
Peperomia: De Peperomia (Piccolo Banda) staat graag op een lichte standplaats. De plant heeft eenmaal per week een beetje water nodig.
Chlorofyrum: Makkelijke plant die overal neergezet kan worden, behalve direct in de zon. Probeer twee tot drie keer per week water te geven, maar vermijdt dat grond drassig wordt.
Senecio De Senecio (Himalaya) gebruikt zijn dikke bladeren om water in op te slaan. Je hoeft deze plant dan ook maar een keer in de twee weken water te geven. Zet de Senecio op een lichte plek.

Lees meer

Specificaties

Product
Artikelnummer 624172
Merk Geen merk
Ecocheque Nee
Algemeen
Hoogte na 1 jaar 25.0 cm
Bloeikleur Groen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 20.0 cm
Bladhoudend Ja
Eetbaar Nee
Watergeven Vochtig en nat
Standplaats Halfschaduw
Plantvorm Bol
Potmaat 12.0 cm
Met pot Ja
Beschikbaarheid Gehele jaar
Type Peperomia
Reviews worden geladen