Ladders, stellingen & trapladders

Ladders, stellingen en trapladders kopen bij GAMMA

GAMMA is dé winkel die je nodig hebt als je ladders, stellingen en trapladders kopen wilt. Ladders, stellingen en trapladders zijn een handig hulpmiddel bij het verrichten van werken op hoogte, zowel binnenshuis als buitenshuis. Er bestaan veel verschillende mogelijkheden binnen het aanbod van GAMMA. Daarom helpen wij je graag bij je keuze binnen het diverse aanbod.

Een trapladder voor elke situatie

Bij GAMMA kan je rekenen op hoge kwaliteit. Merken als Altrex en OK bieden trapladders voor kleine werken op hoogte, zowel binnen als buiten. Een eenvoudige huishoudtrap met twee treden is ideaal voor gebruik in de garage of keuken, terwijl een Double Decker huishoudtrap zich perfect verleent als je op grote hoogte klusjes moet uitvoeren. Er zijn eveneens modellen met wel zes of zeven treden. De beste oplossing voor het uitvoeren van werken op hoogte in de tuin. Tal van merken bieden modellen in aluminium, die daardoor erg licht zijn en toch stevig genoeg om op te staan. Een vouwladder is dan weer erg gemakkelijk weg te bergen, waardoor hij minder plaats inneemt.

Stellingen en trapladders van kwaliteit bij GAMMA

Ook voor stellingen en grotere buitenladders kan je terecht bij GAMMA. Een reformladder is de perfecte oplossing als je op verschillende hoogtes moet kunnen werken én meer stabiliteit wilt. Gebruik een stelling of steiger met wielen voor complexere hoogtewerken, zoals het schoonmaken van ramen of het verbouwen van het dak. Denk daarbij ook aan verstelbare ladders. Stellingen en trapladders zijn er dus meer dan genoeg bij GAMMA.

Ontdek het uitgebreide aanbod aan stellingen en trapladders en vertrouw op het GAMMA klusadvies voor klussen in de tuin of het uitvoeren van dakwerken met behulp van een ladder of stelling. Bestel je ladder of steiger online of kom eens langs bij de winkel tijdens de openingsuren.

Recent bekeken