Ladder kopen bij GAMMA 

Wil je aan het plafond of je dak werken, dan heb je een stevige ladder nodig. Bij GAMMA werk je veilig in de hoogte dankzij de professionele ladders van Escalo en Altrex. Je kiest zelf de werkhoogte, zodat je de ladder op zowel kleine als grote hoogtes gebruikt. De ladder staat op elke ondergrond stabiel dankzij de antislip-voeten. Ook de treden of sporten maken het jou makkelijk om je vrij te bewegen terwijl je stabiel op de ladder blijft staan.

Ladders voor verschillende werkhoogtes

Bij GAMMA vind je ladders met verschillende werkhoogtes, zodat je zelf het ideale model vindt dat past bij de hoogte van je dak of plafond. De meeste trappen zijn watervast en gebruik je makkelijk in huis of in je tuin. Ben je klaar met klussen, dan is het eenvoudig om de ladder in elkaar te klappen en op te bergen. De ladder heeft namelijk grendels langs de zijkanten die je in één klik opent en sluit.

Stevige, aluminium ladder 

De meeste trappen bestaan uit aluminium, waardoor deze licht en tegelijk erg sterk zijn. Een aluminium trap is het meest stevig en veilig om te klussen. Dankzij de aluminium uitvoering gebruik je elke ladder voor zowel binnen als buiten. Een aantal ladders voor binnengebruik hebben een kunststof uitvoering op de sporten. De bomen en de sporten van deze ladders bestaan ook uit aluminium, zodat je altijd veilig op grote hoogte werkt. Of je nu een kleine of grote ladder koopt, bij GAMMA ervaar je het comfort van een lichte ladder die je voor elke klus gebruikt.

Vind jouw ladder online  

In de webshop vind je alle soorten ladders, zoals reformladders, vouwladders of opvouwbare ladders, trapladders en telescopische ladders (uitschuifbare ladders). Past een grote ladder niet in je auto, dan is het makkelijk als GAMMA deze bij jou aan huis levert. Welke klus je ook klaart met jouw ladder, online vind je alle gereedschap om in de hoogte te werken.

Recent bekeken