Gereedschap

Gereedschap kopen voor je volgende klus?

Goed gereedschap staat aan de basis van elke klus en de aanschaf verdient zichzelf zo terug. GAMMA is toonaangevend én concurrerend in prijs op het gebied van elektrisch gereedschap, tuingereedschap en handgereedschap. Alle powertools zijn uitvoerig getest en voldoen aan de laatste kwaliteitseisen, veiligheids- en gebruiksnormen. Kortom: het assortiment gereedschap van GAMMA biedt alles wat je zoekt. Hoe groot of klein je klus ook is.

Elektrisch gereedschap en tuingereedschap

Of het nu gaat om een boormachine, een schuurmachine, een slijpmachine, een zaagmachine, een compressor, een generator of kleiner handgereedschap zoals “een hamertje, een zaagje of een boortje”: met ons gereedschap heb je alles in huis voor een geslaagde klus. Maar ook alle denkbare accessoires om je elektrische gereedschap optimaal te laten functioneren, koop je bij GAMMA. Denk bijvoorbeeld aan een extra accu voor je favoriete multitool, een gereedschapskoffer, een werkbank, een werklamp, werkkledij, enzovoort.

Grote merken en grootse tools voor elke klus

Een boormachine van Bosch Professional, een schuurmachine van Black & Decker, een slijpmachine van Makita, een zaagmachine van Ferm, een compressor van Rapid of een hogedrukreiniger van Kärcher? Bij GAMMA koop je grootse tools van grote merken, zodat je snel en veilig kan werken. Daarnaast heb je vaak de keuze om voor een tool van GAMMA of OK te gaan. Deze tools hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zodat elke klusser een tool vindt die bij zijn of haar budget past.

Recent bekeken