Badkamer en badkamerbenodigdheden kopen

Badkamer kopen bij GAMMA

Je bad, douche, lavabo en toilet plaatsen? Het is zoveel makkelijker en voordeliger om een volledige badkamer bij GAMMA te kopen. Zo steek je alle leidingen weg achter badkamermeubelen die perfect in je badkamer passen. Van het vervangen van een kraan tot de afwerking van je badkamerverlichting: het GAMMA-klusadvies helpt je zelf te renoveren als een professional. En: je bespaart heel wat uit aan werkuren. Ontdek hieronder hoe de aankoop van je badkamer je heel wat helpt besparen.

Badkamerbenodigdheden

Het belangrijkste in je badkamer? Dat is meestal je bad of douche. Of je uren doorbrengt in je badkamer of net heel erg weinig tijd hebt: alleen met de juiste badkamerbenodigdheden voel je je echt op je gemak. Een moderne inloopdouche, een thermostatische badkraan, heldere inbouwspots of net een diffuus licht: voor elk wat wils bij GAMMA. Ontdek alle kleine badkameraccessoires die zorgen voor een luxueus afgewerkte badkamer.

Sanitair

Een toiletkast of spiegel kopen maakt het kleinste kamertje huiselijk. De aankoop van een klassieke toilet of hangtoilet is vooral praktisch. En hetzelfde geldt voor een toilet met spaarkop of een waterbesparende thermostaatkraan. Voor toilet en sanitair vind je bij GAMMA daarom altijd de woonstijl die bij je past én sanitair voor een zuinig waterverbruik.

Je energie controleren heeft zo z’n voordelen

Warm water heb je het hele jaar nodig. Want, een warme douche of verwarmde badkamer is onmisbaar comfort. Alleen is water verwarmen soms duur en loopt je energiefactuur vaak op tot 25 %, alleen al voor het opwarmen van water. Dat is toch té veel? Druk deze kosten daarom meteen vanaf de installatie dankzij energieklasse A-toestellen, zoals een warmtepompboiler. Ook het besparen op water start meteen vanaf je aankoop! Bij GAMMA houden we comfort hoog, de facturen daarentegen zo laag mogelijk. Extra voordeel is dan dat je niet altijd stil hoeft te staan bij je eigen verbruik. Laat de energiezuinige toestellen dit in jouw plaats doen. En deze toestellen zelf installeren? Ook dat kan heel wat geld schelen. Een thermostatische badkraan plaatsen gaat eenvoudig met het klusadvies.

Badkamer accessoires eenvoudig bestellen

In je GAMMA webshop koop je badkamerbenodigheden apart of als pakket, naargelang je wensen. Je kraan eigenhandig vervangen of een volledig nieuwe badkamer installeren doe je dus heel makkelijk. Bekijk zeker de video’s om jezelf van de beste aankoop van badkamer te garanderen. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles voor je badkamer.

Recent bekeken