Douche

Douche kopen bij GAMMA

Heb je weinig tijd of zin in een bad? Een douche verdient vaak de voorkeur, zeker als je geniet van zijn praktische inrichting. En daarom is een degelijke douche maatwerk, zowel bij een douchecabine als inloopdouche. En heb je al een douche, dan vind je alle douche-onderdelen zodat je zelf de ruimte naar eigen wens vernieuwt, van het vervangen van het douchegordijn tot tegels voor je luxueuze inloopdouche. Ontdek hieronder slimme kooptips zodat je de meest geschikte douchebak aanschaft voor je badkamer.

Douchewand

Grootste voordelen bij een inloopdouche zijn het wellness-gevoel en ook het groot onderhoudsgemak. In de webshop kies je uit hoogwaardige douchewanden die doorzichtig, semi-transparant of melkwit zijn, eventueel met een motief.

Waterbesparende douche met spaarstand

Meteen vanaf je aankoop extra besparen op water? Slim gezien, zo verlaag je de verbruiksfactuur aanzienlijk zonder dat je dat zelf merkt. Je hoeft alleen de douchekraan te installeren met een waterbesparende straalregelaar of “perlator”. Zoals de naam zegt, regel je de kracht van de waterstralen helemaal zelf. Nu hoef je echter niet te vrezen dat onder de douchekraan slechts een miezerig straaltje water doorstroomt. De straalregelaar voegt warme lucht toe aan de waterstraal, zodat de stralen even krachtig aanvoelen. Je huis zelf innoveren? Dat zijn dus heel wat voordelen.

Douche accessoires bestellen

In je badkamer kan je verrassend veel zelf realiseren. Thermostatische badkranen, een moderne inloopdouche of douchecabine: in de webshop vergelijk je opties en doe je zo de beste aankoop. Alles voor je badkamer vind je online, dus ook een douchekraan, douchewand of douchebak mocht je ook dat apart willen. Je doet altijd je voordeel door je badkamer als geheel te kopen bij eenzelfde merk, zodat alle aan- en afvoer naadloos op elkaar aansluiten. Bestel je alle sanitair vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken