Douches

Douche kopen bij GAMMA

Heb je weinig tijd of zin in een bad? Een douche verdient vaak de voorkeur, zeker als je geniet van zijn praktische inrichting. En daarom is een degelijke douche maatwerk, zowel bij een douchecabine als inloopdouche. En heb je al een douche, dan vind je alle douche-onderdelen zodat je zelf de ruimte naar eigen wens vernieuwt, van het vervangen van het douchegordijn tot tegels voor je luxueuze inloopdouche. Ontdek hieronder slimme kooptips zodat je de meest geschikte douchebak aanschaft voor je badkamer.

Opbouw douchebak

Een opbouw douchebak is een bak die je op de vloer installeert, in tegenstelling tot een ingebouwde douchebak die op gelijke hoogte komt van de vloer zelf. In beide gevallen vangt deze bak alle water op dat vervolgens in het putje wegstroomt. Kijk voor je eigen comfort vooral naar de hoogte en de vorm van deze douchebak, zodat je de douche vlot in- en uit kunt stappen. Zowel in de winkel als in de webshop vind je rechte, ronde douchecabines als kwartronde douchecabines. Een diepe douchebak garandeert een spatvrije badkamer. Een hoogwaardige afwerking van de bak zorgt ervoor dat de ondergrond altijd warm aanvoelt. Geen koude voeten dus, ook een groot pluspunt. Bovendien is zo’n bak altijd veiliger dan gewone tegels. Een antislip afwerking is onmisbaar als je wat moeilijker te been bent. Ook let je dan op een lage instaprand. Het installeren van een opbouw douchebak heeft als extra voordeel dat je de bak op elk moment vervangt als er lekkage ontstaat, bij een ingebouwd model is dat niet mogelijk.

Douchewand

Grootste voordelen bij een inloopdouche zijn het wellness-gevoel en ook het groot onderhoudsgemak. In de webshop kies je uit hoogwaardige douchewanden die doorzichtig, semi-transparant of melkwit zijn, eventueel met een motief.

Waterbesparende douche met spaarstand

Meteen vanaf je aankoop extra besparen op water? Slim gezien, zo verlaag je de verbruiksfactuur aanzienlijk zonder dat je dat zelf merkt. Je hoeft alleen de douchekraan te installeren met een waterbesparende straalregelaar of “perlator”. Zoals de naam zegt, regel je de kracht van de waterstralen helemaal zelf. Nu hoef je echter niet te vrezen dat onder de douchekraan slechts een miezerig straaltje water doorstroomt. De straalregelaar voegt warme lucht toe aan de waterstraal, zodat de stralen even krachtig aanvoelen. Je huis zelf innoveren? Dat zijn dus heel wat voordelen.

Douche accessoires bestellen

In je badkamer kan je verrassend veel zelf realiseren. Thermostatische badkranen, een moderne inloopdouche of douchecabine: in de webshop vergelijk je opties en doe je zo de beste aankoop. Alles voor je badkamer vind je online, dus ook een douchekraan, douchewand of douchebak mocht je ook dat apart willen. Je doet altijd je voordeel door je badkamer als geheel te kopen bij eenzelfde merk, zodat alle aan- en afvoer naadloos op elkaar aansluiten. Bestel je alle sanitair vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken