Lavabo's & handenwassers

Lavabo en handenwasser kopen bij GAMMA

Met een GAMMA handenwasser in je toilet maak je van een nood een deugd. Een aangenaam toilet nodigt namelijk uit om je handen te wassen. De meeste handenwassers zijn heel compact om je ruimte te besparen in het toilet, terwijl je in de webshop lavabo’s vindt in kleine tot zeer grote formaten. Met onderstaande info kan je makkelijk handenwassers en lavabo’s vergelijken.

Handenwasser voor je toilet

Voor de aankoop doe je best zelf eens de test in je toilet. Waar hang je de handenwasser zonder een doorgang noch een toiletbezoek te belemmeren? Zo bepaal je de vorm van de handenwasser en de stand van de handenwasserkraan. Staat deze best links of rechts? Wil je warm of koud water, of beide? Zo kies je voor een afwerking van je handenwasser in metaallegering of keramiek, of een “comfort”-gevoel met natuursteen.

Waterbesparende handenwasser

Bij een handenwasser heb je niet veel water nodig, in tegenstelling tot je douche of toilet bijvoorbeeld. Daarom kan je de doorvoersnelheid van water eigenhandig bepalen en zo tot de helft minder water verbruiken. De eerste optie is de eco-click: dit is een ingebouwde weerstand waardoor je de kraan niet direct op de hoogste straalstand zet. Ook de instelbare doorstroombegrenzer is een mogelijkheid. Dit is een kunststof ring die minder water laat doorstromen, maar wel met dezelfde kracht aan waterstralen. Met een knopje aan de zijkant van je lavabokraan en handenwasserkraan kan je dus zelf de doorvoersnelheid van het water op elk moment controleren.

Lavabo en handenwasser bestellen

In de webshop vergelijk en kies je tussen thermostatische kranen met een hendel, draaiknop of drukknop en wasbak met verschillende dieptes. Koop je graag een set, dan koop je de lavabo of handenwasser inclusief de bijhorende kraan. Makkelijker kan niet. Bestel je alle sanitair vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken