1 resultaten
GAMMA kolomboormachine 350 W
(28)
Materiaal doeloppervlak: Hout, Metaal Functies: Boren, Kloppen
De GAMMA kolomboormachine KB-13 met 350 watt motor is een stabiele kolomboormachine met een 13 mm boorkop. De boormachine is voorzien van een veiligheidsschakelaar en een transp... De GAMMA kolomboormachine KB-13 met 350 watt motor is een stabiele kolomboormachine met een 13 mm...
99.
00
Bekijk alles in kolomboormachine

Kolomboormachine kopen bij GAMMA

Een kolomboormachine kopen? Dan weet u wat klussen is. Een kolomboormachine is een sterk boorapparaat dat gebruikt wordt om grote gaten te boren in harde materialen en is zowel bij doe-het-zelvers als professionele vaklui erg populair. De kolomboormachine onderscheidt zich van andere boormachines door zijn enorme kracht en omvang, en GAMMA geeft je dan ook de mogelijkheid om zelfs de zwaarste boorwerken efficiënt uit te voeren.

Een tafelboormachine voor zware boorwerken

Een tafel- of kolomboormachine levert een groot vermogen, waardoor harde materialen eenvoudig en veilig geboord kunnen worden. Bij GAMMA vind je een dergelijke boormachine met een vermogen tot 350 watt. Daarbij is de boor erg stabiel dankzij de bijhorende werktafel, die overigens eenvoudig aangepast kan worden qua hoogte. Op die manier kan de boor op de situatie worden afgestemd, waardoor je nog sneller het gewenste resultaat verkrijgt. Boren met een dergelijk toestel is echter ook veilig dankzij de aanwezigheid van een betrouwbare beschermkap én een veiligheidsschakelaar. Op die manier hoef je je dus geen zorgen te maken over je veiligheid tijdens het gebruik van de kolomboormachine.

Een tafelboormachine kopen - niets dan voordelen

Kies je voor een dergelijke boor bij GAMMA, dan kan je zeker zijn van kwaliteit. De kolomboormachine beschikt over vijf snelheden, waardoor je de intensiteit zelf aanpast aan de situatie en het materiaal dat je boort. Eigenlijk kan zowat elk materiaal met een dergelijke boor bewerkt worden, en er is keuze tussen verscheidene boordiameters. Het resultaat is een boor die perfect geschikt is voor het behandelen van elk mogelijk materiaal, onder elke omstandigheid.

Ontdek het GAMMA klusadvies over elektrisch gereedschap en het gebruik van boormachines om het werk tot een goed einde te brengen. Ontdek het gamma boormachines in de winkel tijdens onze openingsuren of bestel online.

Recent bekeken