• Transparant
Meer informatie


2 resultaten
OK kant en klaar vitrage wit 140x270 cm (bxh) - 2 stuks
2 klantreviews
Mate van verduistering: Transparant Materiaal: Polymeer Bediening: Beide zijden mogelijk
De OK kant en klaar vitrage wit 140x270 cm zit verpakt per 2 stuks. Dit kant-en-klaar gordijn is gemaakt van 100% polyester. De stof van deze vitrage is transparant, je kunt dus... De OK kant en klaar vitrage wit 140x270 cm zit verpakt per 2 stuks. Dit kant-en-klaar gordijn is ...
29.
99
Bekijk alles in plooigordijn

Sfeervolle woning met transparante gordijnen

Op zoek naar een gezellige atmosfeer in huis? Dan zijn transparante gordijnen precies wat je zoekt. Bij GAMMA ontdek je gordijnen in standaardmaten en diverse kleuren die naadloos aansluiten bij jouw interieur.

Het idee achter transparante gordijnen

Transparante gordijnen, ook bekend als vitrages, laten je door de dunne stof heen kijken. Vitrages dienen vooral ter decoratie, creëren een warme uitstraling en voorkomen dat grote raampartijen er kaal uitzien.

Een alternatief voor transparante gordijnen zijn inbetween gordijnen. Gemaakt van een dikkere stof met een dichtere weving dan vitrages, zijn ze perfect om nieuwsgierige blikken van buitenaf tegen te houden, terwijl je nog steeds vanuit de kamer naar buiten kunt kijken.

Eenvoudig ophangen van gordijnen

Een gordijn komt het beste tot zijn recht als het vrij hangt. Laat het gordijn tot op de grond komen of stem de lengte af op de hoogte van de vensterbank. Bij GAMMA vind je kant-en-klare vitrages die je moeiteloos kunt ophangen. Bevestig de gordijnrail en hang de gordijnen op met de meegeleverde plooihaken.

Als de standaardmaat niet perfect past, pas je zowel de transparante als inbetween gordijnen eenvoudig op maat aan. Gebruik strijkvlieseline of een naaimachine voor het gewenste resultaat.

Kies de perfecte gordijnen voor elke kamer

Voordat je een keuze maakt uit het assortiment vitrages en inbetween gordijnen bij GAMMA, is het cruciaal om te bedenken waar je de gordijnen gaat ophangen. Let niet alleen op de kleur, maar ook op de weefdikte van de stoffen. In een woonkamer met uitzicht op de tuin is inkijk van buiten minder belangrijk. Voor de slaapkamer aan de straatzijde zijn gordijnen met een dichtere stof een verstandige keuze.

Recent bekeken