Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Roljaloezieën

102 resultaten
Bekijk de TOP 10

Een roljaloezie kopen bij GAMMA

Met een roljaloezie (of “duorolgordijn) haal je heel stijlvolle raamdecoratie in huis. Zeker als je iets tijdloos wilt, zijn roljaloezieën blijvers! Een roljaloezie bestaat uit twee stoflagen die zich elegant ten opzichte van elkaar bewegen. De dubbele stoflagen bieden extra voordelen: je creëert veel lichtinval of net duister, dankzij een handige kettingbediening, precies wanneer jij dat wilt. Mooi en praktisch dus.

Kooptips voor je ideale roljaloezie

Degelijke roljaloezieën herken je door het stevige frame en het comfort van de kettingbediening. Niet alleen moet het kleur passen bij je interieur, maar ook mooi in de plooi vallen als je de lichtinval regelt. In deze details scoort GAMMA dus heel goed.
Daarnaast ken je GAMMA als kleurspecialist, dus ook in haar assortiment roljaloezieën. Bloemrijke, gelaagde of neutrale raamdecoratie? Ontdek verrassende motieven, diverse diktes en texturen die ook invloed uitoefenen op de definitieve kleur eens ze in je woning omhoog hangen, in combinatie met de kleur van het kozijn en de binnenmuren.

Werking van roljaloezieën

Een roljaloezie bestaat uit twee gordijnen die langs elkaar bewegen. Beide gordijnen bestaan uit gewone én transparante banen. Die lopen horizontaal. Daardoor kan je een duorolgordijn in verschillende standen draaien. Als twee transparante banen achter elkaar terecht komen, dan heb je daar maximale lichtinval. Als je de donkere banen voor de transparante schuift, verduistert de roljaloezie de volledige kamer. De roljaloezieën zijn verkrijgbaar voor zowel rechte ramen als draaikiepramen. De werking ervan toont een expert je graag in je GAMMA-winkel.

Je roljaloezie eenvoudig samenstellen en bestellen

Standaard zijn alle jaloezieën 60-180 cm breed en 160-250 cm hoog. Kom je in de webshop afmetingen tegen die te groot zijn voor je raam, dan biedt GAMMA je een inkortservice aan. Aan een kleine meerprijs heb je dan roljaloezieën op maat.
Geen tijd om je gordijnen zelf in te meten of te monteren? Alle raamdecoratie, zoals nieuwe rolgordijnen, jaloeziën of lamellen laat je door de GAMMA montageservice monteren aan kleine prijzen.

Recent bekeken