Toon meer Toon minder
  • Badkamerspiegel
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Badkamerspiegel kopen

47 resultaten
Bekijk de TOP 10

Badkamerspiegel kopen bij GAMMA

Een spiegel is veel meer dan glas. De lichtinval, kleuren en badkamerkasten bepalen het uitzicht. Letterlijk dus. Een spiegelkast met of zonder LED-verlichting bijvoorbeeld, heeft een volledig andere uitstraling.

Spiegelkast: van noodzaak naar puur comfort

In je badkamer zijn spiegels basiscomfort. Tegelijk heeft de reflectie heel wat voordelen op badkamerkasten: je verruimt het gevoel in je badkamer. Daarom zijn spiegelkasten erg geschikt voor een modern, luxueus badkamerinterieur. Alle badkamerbenodigdheden zitten mooi weg en je kan zelf jouw accenten leggen. Van twee-of driedelige deuren tot zijdelingse panelen: je kiest zelf of je spiegel meedraait naargelang je badkamermeubelen opent en sluit.

Badkamerspiegel met luxe spiegelverlichting

Bij GAMMA vind je grote badkamerspiegels met bijhorende luxe inbouwspots. Als je zelf de lichtstand regelt, heb je altijd een mooi evenwicht tussen omgevingslicht en dimlicht. Met verschillende lichtsterktes verander je dus ook makkelijk de sfeer in je badkamer. Van een snelle ochtenddouche tot een zondags badgevoel. Daarom is het ook aanbevolen om spiegels aan je badkamerwand te combineren met een grote spiegel die een favoriete wand van je badkamer weerspiegelt. Je kiest uit vele badkamerspiegels waarachter je alle badkamerbenodigheden eenvoudig opbergt.

Spiegel online bestellen? Extra voordelen tellen!

In de webshop kan je handig spiegels kopen. Zo ben je zeker van een veilige thuislevering. Zo’n spiegel weegt soms te veel en is nog fragiel ook. Geniet bovendien van een snelle levering aan huis voor alle sanitair, verwarming en ventilatie. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan geniet je morgen al van je favoriete badkamerinterieur.

Recent bekeken