Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Badkranen

43 resultaten
Bekijk de TOP 10

Badkraan kopen bij GAMMA

Met een goede badkraan draag je bij aan maximaal comfort in je ligbad of whirlpool. Daarom is een thermostaatkraan of authentieke mengkraan de beste aankoop voor je badkamer, dus ook voor je lavabo. Welke badkraan koop je best? Ontdek hieronder eerst je voordelen, dan doe je de slimste aankoop.

Thermostaatkraan

In een badkraan zit idealiter een thermostaat waarbij je de temperatuur eigenhandig regelt. Meestal is 38° C een aangenaam warme temperatuur. Zo weet je altijd precies aan welke temperatuur het water uit je kraan zal stromen. Op deze manier bestaat er dus geen gevaar om jezelf of anderen te verbranden. Met kinderen is het aangewezen om zowel bad- als douchekranen te kopen die beschermen tegen te hoge temperaturen. Zo’n kraan draagt dus sterk bij aan ieders comfort in de badkamer. En tot slot bespaar je zo heel wat aan water, omdat je het water niet nodeloos hoeft te laten stromen om de gewenste temperatuur te krijgen.

Luxueuze mengkraan

Terwijl een thermostatische badkraan bijzonder vele voordelen biedt, biedt GAMMA ook luxueuze mengkranen. Heb je bijvoorbeeld een landelijke stijl, dan dragen deze kranen bij aan het authentieke karakter. Je vindt verschillende afwerkingen in chroom, inox, metaal, goud, zilver en zwart, met een bijhorende sproeikop.

Je badkraan makkelijk vervangen?

In je GAMMA webshop kan je aparte kraanonderdelen kopen. Je kraan eigenhandig vervangen of een nieuwe badkraan installeren doe je dus heel makkelijk met de GAMMA video’s. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles voor je bad in huis.

Recent bekeken