Steenstrips

Bekijk de TOP 10

Steenstrips kopen bij GAMMA

Steenstrips zijn in feite bakstenen die verzaagd zijn tot 2 cm. Zo krijg je een slanke variant die even vorst- en vochtbestendig is als een baksteen, maar veel minder plaats inneemt. En toch: na de voegwerken zien ze eruit als een authentieke baksteen. Fantastisch toch? En dat is nog maar het begin. Ontdek nog meer voordelen om steenstrips te kopen bij jouw GAMMA.

Steenstrips voor binnen- en buitenmuur

Nog een voordeel waarom deze steenstrips populair zijn, gaat om de uitgebreide toepassingen. Feit dat steenstrips geschikt zijn als wand- en gevelbekleding schept heel wat mogelijkheden. Beeld je in hoe je slaapkamer of woonkamer eruitziet met steenstrips: zo creëer je een buitensfeer terwijl je lekker warm binnen zit.
Isoleren langs de buitengevel is vaak de beste bouwfysische optie. Zo kan je dan naïsoleren (muur op muur) of een extra muur plaatsen met een geïsoleerde spouw. Langs de binnenkant kan je steenstrips plaatsen op een reeds bestaande binnenmuur.

Populaire steenstrips

Omdat de vraag naar steenstrips blijft stijgen, ontdek je steeds meer merken bij GAMMA. Wij volgen jouw smaak! Zo vind je snel keuze in steenstrips in beton, natuursteen, keramiek en gips waarbij je kan kiezen voor platte strips of hoekstrips. Met dit uitgebreid assortiment kan je hierdoor je persoonlijk interieur design samenstellen.

Snelle plaatsing van strips

Je vindt steenstrips in dezelfde formaten als bakstenen. Toch zijn ze nog eenvoudiger te plaatsen, omdat je alleen op basis van een flexibele, vochtbestendige cementlijm hoeft te werken. En dat geldt voor elke ondergrond: je plaatst ze rechtstreeks op bestaande bakstenen of op isolatiepanelen. Conclusie? Steenstrips zijn iets duurder in aankoop, maar je wint dit snel terug aangezien je ze sneller kan plaatsen dan klassieke bakstenen.
Laat je de steenstrips graag plaatsen door de GAMMA montageservice? Dan ben je zeker van een perfecte plaatsing.

Isolatie in combinatie met steenstrips?

Als isoleren je hoofddoel is, combineer je steenstrips altijd met binnen- of buitenmuurisolatie. Voor duidelijk advies kan je terecht in je winkel of via de chat.

Recent bekeken