Klinkers & kasseien

114 resultaten
Bekijk de TOP 10

Klinkers kopen bij GAMMA

Volgens sommigen begint het ontwerp van de tuin bij het aanleggen van het gazon, terwijl anderen menen dat je van start gaat door klinkers te kopen. Klinkers en kasseien zijn dan ook de basis voor de look en feel van het terras, terwijl een tuinpad jou door jouw ontwerp begeleidt. Om jou een maximale vrijheid te schenken, kiezen we bij GAMMA voor een extra ruim assortiment. Getrommeld, ongetrommeld, wit, grijs, vierkant of rechthoekig: we hebben ze allemaal in huis. Bovendien vind je bij ons klinkers van zowel de bekende als de minder bekende merken, gaande van Benor tot Cobo Garden.

Keramische klinkers of betonklinkers

Het aanbod aan klinkers laat zich grofweg in twee delen. De keramische of zogenoemde kleiklinkers zijn 100% natuurlijk. Het gaat om gebakken klinkers die slijtvast zijn. Ze hebben een hoogwaardige kwaliteit en geven een natuurlijke uitstraling. Dergelijke gebakken klinkers zijn ideaal voor het aanleggen van een tuinpad. Ze zijn minder gevoelig voor mossen en algen, terwijl ze de overgang tussen de gevelstenen en het gazon elegant voorbereiden. Betonklinkers zijn dan weer ideaal voor het beklinkeren van grotere oppervlakken zoals een terras of een oprit. Ze zijn stevig, hebben een aangename prijs en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten.

De kassei getrommeld of ongetrommeld aanschaffen?

Of je kiest voor een getrommelde kassei of eerder jouw kassei ongetrommeld verkiest, is afhankelijk van een aantal factoren. Getrommelde kinderkopjes hebben over het algemeen een authentieker uitzicht. Hierdoor doen ze het vooral goed in een rustieke look waarbij er kleurverschil aanwezig mag zijn. Bij het aanleggen van een oprit verdienen ze de voorkeur, omdat ze veel robuuster zijn. Op een terras volstaat de ongetrommelde variant. Wanneer je 's zomers echter al eens een zwembad op het terras plaatst, kies je beter voor de meer kalkbestendige getrommelde variant.

Lees bij ons doe-het-zelf advies nog even de pagina's oprit aanleggen en tuinpad aanleggen na. Keuze gemaakt? Bestel ze dan nu online en maak gebruik van onze razendsnelle leverdienst: besteld voor 21.00 uur betekent de volgende dag al in huis.

Recent bekeken