Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Palissade
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Borderrollen

14 resultaten

Afboording kopen bij GAMMA

Een dunne, elegante afboording van je tuin of terras? Dat doe je makkelijk zelf met vaste of buigzame panelen. Naast een tuinafboording in metaal vind je ook borderrollen in de webshop. Een klassieke, houten afboording die recht doet aan authentieke tuinperkjes en bloemenborders. Bovendien zijn borderrollen makkelijk te monteren en te onderhouden. Zo kan je zelfs geïmpregneerde borderrollen kopen die je niet hoeft te verven of te beitsen. Een natuurlijke afboording van je tuin: ontdek snel je voordelen.

Soorten borderrollen

Je vindt verschillende hoogtes aan borderrollen naargelang het soort bloemen en gewassen in je tuin. Naast de juiste hoogte is ook de kleur belangrijk. Kies daarom uit verschillende soorten houten borders. Koop slim en kies meteen voor grasrand borderrollen: hier kan gras namelijk niet door groeien en blijft je afboording altijd vrij van ongewenst groen of onkruid. En heb je een grote tuin? Dan is een palissade misschien de meest passende afsluiting.

Omboording en borderrol online bestellen

Wat heb je nog nodig om je borderrollen volledig af te werken? Handig is om online te kijken bij alle tuinafsluitingen, wil je ook grondbedekkers en sierbestrating kopen voor je afboording. Zoals grind, keien, paalhouders of houten borderrollen: alles samen genomen is je afboording heel zwaar en kan je dit daarom handig laten leveren. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles voor je tuin. Of je kan ook zelf je bestelwagen huren. En laat je de plaatsing van je borderrollen over aan GAMMA experts, dan kan je hiervoor een offerte-op-maat aanvragen bij de montageservice.

Recent bekeken