• KETER
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kussenbox

7 resultaten

Kussenbox kopen bij GAMMA

Met een antraciet, geribbelde of mooi egaal afgewerkte kussenbox bescherm je je tuinkussens op een stijlvolle manier tegen vochtig weer en past de opbergbox ook bij je tuininterieur. Bovendien is het eenvoudig om de kussenbox te verplaatsen, omdat deze uit harde kunststof vervaardigd is. Net daarom gebruik je de box ook om ander tuingerief op te bergen, zoals barbecuegerief, buitenspeelgoed of tuindecoratie.

Ideale opbergbox voor je tuin

In de online shop vind je verschillende afmetingen, zodat je een kussenbox koopt waarmee je tuingerief eenvoudig opbergt, deze erg mooi oogt en bovendien budgetvriendelijk is. Dankzij de harde kunststof is de box erg handig voor kinderen om te verplaatsen en te vullen. Tegelijk is het veilig, omdat deze stabiel staat en geen scherpe randen heeft.

Opbergbox voor alle tuinkussens

Tuinkussens vind je in allerlei formaten, kussenboxen dus ook. Handig is een kussenbox wanneer je de tuinkussens niet hoeft te plooien. Zo stapel je ze voorzichtig op elkaar en kan je ze bij zonnig weer terug uitstallen op je terras. Een Keter opbergbox is extra handig om naast je tuinkussens ook andere spullen op te bergen.

Opbergbox voor buiten? Ja, het hele jaar door

Vind je wat je zoekt? Bij GAMMA bestel je kussens, tuindecoratie, tuinhuizen en opbergen eenvoudig online. De opbergbox kan je in je tuinhuis plaatsen, maar ook daarbuiten. De GAMMA kussenboxen zijn geschikt voor buitengebruik, het hele jaar door.

Recent bekeken