Buitenspeelgoed & zwembaden

131 resultaten
Bekijk de TOP 10
Beer pong 20% KORTING bij aankoop van 1 stuk, 50% korting vanaf 2 stuks
20% KORTING bij aankoop van 1 stuk, 50% korting vanaf 2 stuks
6.
39
7.99
GAMMAplus
RETR-OH! Spel 20% 1st, 50% 2 st

Zwembad kopen bij GAMMA

De zomerperiode is het ideale moment om een zwembad te kopen, hoewel je buiten het zomerseizoen de stormloop voor bent. Bij GAMMA bieden we een ruim assortiment aan zwembaden aan. Het gaat niet alleen om opblaasbare zwembaden, maar ook om vijverfolie om jouw eigen zwembad te bouwen. Ook een babyzwembad en de bijhorende speeltoestellen zijn bij ons verkrijgbaar. En omdat wij menen dat een zwembad er zowel voor grote als kleinere kinderen hoort te zijn, hebben we ook zwembaden met diameters tot meer dan 5 meter.

Welk zwembad in de tuin plaatsen?

Natuurlijk sta je al te (water)trappelen, klaar om de plons in het verfrissende water te wagen. Toch koop je jouw zwembad maar beter niet lukraak. Je moet immers met een aantal zaken rekening houden. In de eerste plaats met de leeftijd van de kinderen. Een babyzwembad is bijvoorbeeld geschikt voor kinderen tot twaalf maanden. Hier gaat het om een opblaasbaar zwembad. Zo'n opblaasbaar zwembad is echter ook verkrijgbaar als kinder- of familiezwembad en dit tot diameters van enkele meters. Ga je het zwembad echter vaak gebruiken? Dan kies je eerder voor een opzetzwembad met een frame van PVC, hout of staal. Let op: zo'n opzetzwembad plaats je steeds op een vlakke ondergrond.

De vormen van een zwembad

Uiteraard meet je steeds de afmetingen van de tuin op om zo de nodige afwegingen te kunnen maken. Houd echter ook rekening met de vorm van het zwembad. In een kleine stadstuin is het bijvoorbeeld aangeraden om een rond model te kopen. Op die manier lijkt het tuinoppervlak groter. In grotere tuinen is ook een rechthoekig model leuk, zeker als je er languit in gaat liggen.

In ons doe-het-zelf advies lees je hoe je jouw tuin ontwerpt. Ook leggen we uit waar je op moet letten als je verlichting aan het zwembad plaatst. Zet je liever niet zelf jouw opzetzwembad op? Doe dan gewoon beroep op de specialisten van de GAMMA montageservice.

Recent bekeken