Toon meer Toon minder
  • Fotobehang
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Fotobehang

11 resultaten

Fotobehang kopen bij GAMMA

Fotobehang kopen is ideaal als je je interieur een unieke look wil geven. Het is persoonlijk en net even iets anders. Het juiste fotobehang vinden voor jouw situatie is daarbij belangrijk. Het aanbod aan verschillende soorten behang met afbeeldingen voor in de woning gaat echter ver. Bij ons vind je daarom altijd wat bij jou past!

Prachtig fotobehang voor in de slaapkamer

De slaapkamer is een van de ruimtes waar behang de perfecte decoratie is. Van Dublin behang met baksteenmotief voor een stoere look tot Amsterdam fotobehang als afwerking van een landelijke woonkamer: het maakt de kamer persoonlijk, modern en weer helemaal fris. Dat geldt ook voor de kinderkamer. Kinderen houden van creativiteit, dus waarom zou je niet kiezen voor fotobehang in de kinderkamer? Er zijn vele mogelijkheden om elke kinderkamer een unieke look te geven, waaronder met behang van de nieuwste kinderfilms. Op die manier geef je de kinderkamer een zeer speelse uitstraling!

Fotobehang van vlies voor een extra duurzaam resultaat

Als je nieuw behang koopt, dan wil je dat het naast stijlvol ook duurzaam is. Bij GAMMA mag je daarop rekenen dankzij het brede aanbod aan fotobehang van vlies. Dat behang is sterk, duurzaam én scheurvast, waardoor de afbeeldingen langer mooi blijven. Bovendien zijn er heel wat verschillende soorten afbeeldingen verkrijgbaar. Graham & Brown vliesbehang creëert bijvoorbeeld een prachtige natuurstenen uitstraling in de ruimte, terwijl varianten in één kleur zorgen voor een modern effect!

Overtuigd van de mogelijkheden van behang, bijvoorbeeld voor de kinderkamer? Ontdek onze klusdossiers over behangen en behangpapier verwijderen, laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod aan behang en profiteer van de montagedienst en een snelle online bestelling. Daarbij mag je altijd rekenen op fotobehang in promotie!

Recent bekeken