Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Behangbenodigdheden

40 resultaten

Behangbenodigdheden kopen bij GAMMA

Heb je jouw behangpapier gekozen? Mooi, want dan is het tijd om de juiste behangbenodigdheden te vinden. Hieronder vind je uitleg over de juiste behanglijm en alle andere behangbenodigdheden die zorgen voor een prachtige muurbekleding.

Welke behangbenodigdheden heb ik nodig?

Je wilt graag dat behangpapier strak en stevig aan de muur hangt. En daarom heb je de juiste behanglijm nodig. Bij GAMMA kies je makkelijk voor kant-en-klare lijm voor je vliesbehang, papier- of glasvezelbehang. Deze zorgt ervoor dat je het behangpapier ook later terug even makkelijk kunt verwijderen.
Kijk goed hoe je de lijm aanbrengt. Meestal doe je dat rechtstreeks op de muur. Voor de grote oppervlakken is een lijmrol ideaal. Voor de hoeken strijk je de lijm makkelijk in met een lijmborstel. En hangt het behang mooi recht aan de muur? Dan strijk je de behanglijm mooi uit met een behangspatel. Handig om weten is dat de behangspatels voorzien zijn van een soepele zijde, zodat dun behang niet scheurt.

Even checken: is mijn oude muur klaar voor behang?

Bij vliesbehang werk je op een gladde muur. Zijn er nog scheuren of gaten, dan kan je deze eerst opvullen met plamuurmiddel. En om oud behangpapier te verwijderen, vind je in de webshop ook verschillende mogelijkheden, zoals een behangafsteker en behangafweekmiddel of een behangafstomer.

Alle behangbenodigdheden snel in huis

We inspireren je graag bij de aankoop van alle behangbenodigdheden. Zo kan je extra makkelijk behangen. Wist je dat ... de eerste strook die je op de muur aanbrengt, loodrecht moet zijn? Vertrouw bijvoorbeeld niet op de hoek van je kamer, maar haal daarom ook een waterpas in huis en een potlood om de loodlijn op de muur af te tekenen. Voorzie een scherp mes en een liniaal om het behang op maat af te snijden. En tot slot is het ook extra makkelijk werken met een stevige behangtafel waarop je het behang voorzichtig uitrolt. Nu weet je perfect welke behangbenodigdheden aan te kopen. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle verf en behang in huis.

Recent bekeken