Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Lak

730 resultaten
Bekijk de TOP 10

Lak kopen bij GAMMA

Naast verf is lak een product van interieurprofessionals, en dus ook van jou. Lak beschermt je houtwerk, radiator, deur of raam, en zorgt ervoor dat de verf of houtnerven dieper en voller zijn van kleur. Een mat, transparant, glanzend of parelend effect? GAMMA is gewoonweg dé specialist voor je verf en lak. Bovendien is de juiste laktechniek datgene wat het eindresultaat bepaalt en uiteraard zijn we uitgegroeid tot een referentie voor iedereen die professioneel wil lakken. Jij dus ook!

Hout lak

Lak is het middel bij uitstek om hout te beschermen. Het biedt een extra beschermlaag tegen weersomstandigheden en beschermt tegen krassen. Hout lak voor binnen is meestal op waterbasis waardoor de lak geurarm is. Watergedragen lak heeft doorgaans een kortere droogtijd dan solventhoudende lak. Voor buiten kan je kiezen voor hout lak op waterbasis of solventhoudende lak. Lak voor buiten is duurzamer omdat deze beter bestand is tegen weersomstandigheden. Bij GAMMA vind je uitsluitend kwaliteitsvolle lak met een hoge dekkracht van betrouwbare merken zoals ons eigen huismerk, Levis, MoTip en Sikkens lak. GAMMA witte lak vergeelt bovendien niet, da’s gegarandeerd.

Lakverf, van mat tot alle glansgraden

De ene lak is de andere niet, en de uitgebreide webshop is daar een goed voorbeeld van. Voor een warme, sobere en ruwe uitstraling kies je voor een matte variant. Satijnglans is dan weer de vaakst verkochte variant en de meest veelzijdige. Gemakkelijk in onderhoud en met licht reflecterende eigenschappen is satijnglans de geknipte keuze voor een zekere glans zonder daarin te overdrijven. Verkies je lak met een spiegelend effect die de fijnste details in de verf zet? Dan is hoogglans wat je zoekt. Net iets technischer om aan te brengen, maar met GAMMA professioneel verven en lakken ga je zo aan de slag – zelfs als je hier weinig of geen evaring in hebt.

Verf en lak bestellen

Als je lak online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle verf en behang al in huis. Voorstrijkmiddelen, primers, verf, borstels, afdekfolie en beitsen: handig toch als je alles gewoon van thuis uit kunt bestellen. Zo vind je ook een compressor en tacker als je verf gaat spuiten op grote oppervlakken. Heb je een verver nodig? Vraag dan snel je een offerte aan en laat het verf- en lakwerk over aan je specialist.

Recent bekeken