Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Afplaktape

39 resultaten
Bekijk de TOP 10

Afplaktape kopen bij GAMMA

Afplaktape kopen is een van de eerste stappen die je best zet als je van plan bent om de verfborstels boven te halen. Deze belangrijke en praktische tape zorgt ervoor dat je zonder problemen strakke lijnen maakt en garandeert een perfecte afwerking. Het zorgt ervoor dat je het soms grove verven met het nodige oog voor detail aanpakt en biedt bescherming tegen verfspatten en strepen waar ze niet horen. Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment afplaktape voor zowel binnen als buiten.

Afplaktape met folie

Ga je binnen de vloer verven? Dan is afplaktape met folie de juiste keuze. Deze speciale soort tape heeft afdekfolie die vast is gemaakt aan de tape. Deze folie gebruikt het principe van statische oplading om zich aan de ondergrond vast te maken. Door dit hele proces ben je er zeker van dat de tape lekker op zijn plaats blijft en niet verschuift door jouw bewegingen. De juiste bescherming die bovendien gemakkelijk verwijderbaar is. Perfect toch?

Kwetsbare ondergrond

Kwaliteitsvolle tape zoals Tesa afplaktape gebruik je natuurlijk om verfspatten en oneffenheden op een kwetsbare ondergrond te vermijden. In het het assortiment bij GAMMA, zoals bijvoorbeeld de ruime selectie Tesa afplaktape, vind je zowel tapes terug voor binnen als voor buiten. Zo voorkom je uitschieters tijdens het verven en heb je bovendien de garantie dat deze gemakkelijk verwijderbare tape geen lijmresten nalaat op de ondergrond. Voor het beste resultaat is een dergelijke tape onmisbaar en dat weten we bij GAMMA ook.

Afplaktape kopen bij GAMMA? Dan ben je aan het juiste adres. Zowel online als in een van onze winkels vind je een ruime selectie. Bestel nu voor 21:00 uur en ga morgen al aan de slag! Als echte doe-het-zelver nog wat tips nodig tijdens het verven? Dan vind je hier ook het nodige verfadvies en kleuradvies.

Recent bekeken