tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Verfbakken & verfroosters

13 resultaten
Bekijk de TOP 10

Verfbak kopen bij GAMMA

Een verfbak kopen is de slimme zet wanneer je een of meerdere delen van jouw woning van een nieuw likje verf voorziet. Een aangepast verfbakje zorgt ervoor dat je de verf op lak makkelijk uitrolt voor het aanbrengen. Het gevolg? Geen lelijke strepen en een strak eindresultaat dat professioneel oogt. Bij GAMMA vind je alle benodigdheden om als een echte professional aan het werk te gaan, zoals bijvoorbeeld een verfbak.

Verfemmers en verfroosters

Een grote hoeveelheid verf nodig tijdens het klussen? Dan bieden verfemmers uitkomst. Verkrijgbaar in verschillende formaten en bovendien voorzien van een praktische schenktuit om het overgieten in het verfbakje vlot te doen verlopen. Ook verfroosters mogen niet bij jouw schilderwerken ontbreken. Doop de roller in de emmer, haal deze over het rooster en de verf wordt gelijkmatig verdeeld voor het strakste schilderwerk. Bij GAMMA vind je beide accessoires in elk mogelijk formaat voor elke mogelijke klus.

Inzetbak verf

Heb je geen zin om keer op keer na elke schilderklus jouw verfbak in te ruilen voor een nieuw exemplaar? Dan is een inzetbak verf de geknipte oplossing hiervoor. Deze inzetbakken voor eenmalig gebruik zet je simpelweg, zoals de naam al zegt, in de verfbak waardoor je deze blijft hergebruiken. In ons ruime assortiment vind je inzetbakken voor eender welke verfbak groot en klein terug, en bovendien van kwaliteitsvolle merken tegen een voordelige prijs.

Bij GAMMA vind je altijd een ruim aanbod tegen de beste prijs op de markt. Verfbakken en andere accessoires voor schilderwerk kopen kan direct online of in een van onze winkels. Geen zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Doe beroep op een van de vakmannen van onze Montageservice. Ben je een beginnende doe-het-zelver? Bekijk dan zeker ons verfadvies en onze verftips.

Recent bekeken