Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Verfrollen & verfbeugels

83 resultaten
Bekijk de TOP 10

Verfrol kopen bij GAMMA

Welke verfrol kopen voor jouw verfklus is ongetwijfeld een van de grote vragen bij schilderwerken. Als je je huis wat wil opfrissen met een likje verf spreekt het voor zich dat je verfrollers nodig hebt. Afhankelijk van je verfklus is een ander formaat en een andere structuur aangewezen. Bij GAMMA bieden we voordelig geprijsde verfrollen aan in tal van formaten van kwaliteitsvolle merken zodat je altijd het juiste materiaal in handen hebt.

Soorten verfrollers

Een verfrol bestaat uit een roller en een beugel om in een paar simpele bewegingen grote oppervlaktes te schilderen. Het is de geknipte manier om snel en efficiënt te werken en een gelijkmatige verdeling van de verf te garanderen. Er zijn muurverfrollers op de markt, plafond rollers en zelfs speciale exemplaren voor tegels. Nog een belangrijke determinerende factor is of je verft op een gladde ondergrond of een ruwe ondergrond. Bij een ruwe ondergrond zijn lange haren aangewezen. Bij een gladde ondergrond is de belangrijkste eigenschap anti-druip voor een strak eindresultaat.

Beugel, verfrollen en meer

Het exacte type rol dat aangewezen is voor jouw klus hangt ook af van de soort verf die je gebruikt. Zo mag je een structuurverfroller uitsluitend voor schilderen met structuurverf gebruiken. Bij GAMMA vind je niet alleen kwaliteitsvolle rollen die hun haren niet verliezen, maar ook tal van accessoires en tips voor elke verfklus. De handen uit de mouwen steken is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Verfrol kopen bij GAMMA? Dan ben je niet alleen zeker van thuislevering, maar ook van professioneel advies. Doe je het liever zelf? Bekijk dan zeker even ons kleuradvies en laat ons helpen verfkleuren kiezen. Zou je de klus liever uitbesteden? Ook daarmee kunnen wij jou helpen. De vakmannen van onze Montageservice staan voor jou klaar voor iedere verfklus.

Recent bekeken