Gloeilamp kopen bij GAMMA

In tegenstelling tot wat sommigen denken, mag je nog steeds een gloeilamp kopen in Europa. Wel zijn de minst efficiënte modellen uit de handel verdwenen. De gloeilampen die je in het assortiment van GAMMA vindt, zijn dus stuk voor stuk duurzamere keuzes met een beperkt wattage. Vaker wel dan niet is de gloeilamp gezegend met energieklasse D en is het zelfs geschikt voor het kopen met ecocheques. Hiervoor rekenen we voornamelijk op de kracht van gerenommeerde merken als Philips en CALEX. Bovendien geven we bij ieder model aan wat het vergelijkbare wattage is bij een klassieke gloeilamp. Zo ervaar je het duurzaam karakter des te concreter.

Waarom zou je een gloeilamp aanschaffen?

De gloeilamp heeft nog steeds een aantal voordelen te bieden. Neem bijvoorbeeld de kopspiegellamp. Zo'n kopspiegellamp levert gebundeld licht aan, waardoor het ideaal is om een sterke afbakening te verkrijgen. Zo'n gloeilamp gebruik je dan ook om een meubelstuk of decoratiestuk lokaal te benadrukken. We zien ze om die reden ook in winkels terugkomen. Verder speelt ook het esthetische een rol. In een industriële stijl doet de grote gloeilamp het bijvoorbeeld al langer goed. Voorwaarde is wel dat het een kooldraad gloeilamp betreft. Maar denk ook aan een vintage gloeilamp die het zowel goed doet in een pop art interieur als binnen de gelijknamige vintage interieurstijl.

Waar je deze gloeilampen plaatst

Gloeilampen geven over het algemeen een warm wit licht en ook bij GAMMA is dat niet anders. De verlichting is ideaal voor leefruimtes en voor sfeerverlichting. In een hobbykamer of een werkplaats is het echter minder aangenaam werken. In dergelijke gevallen is LED-verlichting (koud wit) vaak een betere optie.

Op de website van GAMMA lees je meer over lichtadvies en de verschillende soorten lampen. Een geschikte gloeilamp gevonden? Bestel dan nu jouw lamp via de webshop van GAMMA. Geen zorgen, dankzij onze razendsnelle levering hoef je niet op gloeiende kolen te zitten. Morgen heb je 'm al in huis.

Recent bekeken