Toon meer Toon minder
  • PVC vloer
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kunststof vloeren

50 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vinylvloeren kopen bij GAMMA

Denk je aan vinylvloeren, dan is GAMMA nummer één in prijs-kwaliteit. Zeker omdat vinyl ondanks de scherpe prijzen volledig moet voldoen aan jouw wensen en dat het belangrijk is om de beste kwaliteit vinylvloer te kopen. Zo bespaar je jezelf geld – en onaangename verrassingen op lange termijn.

Hoogwaardige vinyl gaat lang mee

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat hoogwaardige vinyl heel lang meegaat en dus een goed alternatief is voor parket. De reden hiervoor is dat vinylvloeren zoveel voordelen bieden, waardoor we jou de meest innovatieve vinylvloeren aanbieden. Zo herken je de lange levensduur van een vinylvloer bijvoorbeeld niet aan de totale dikte, maar wel aan de dikte van de slijtlaag. Hoe dunner de slijtlaag, hoe meer de vloer geschikt is voor intensief gebruik.

Vinylvloer: tal van voordelen

Alle vinylvloeren zijn makkelijk te plaatsen en ook te verwijderen – aangezien vinyl enkel aan de zijkanten wordt gelijmd. Het grootste voordeel is dat je met een brede rol vinyl soms een hele oppervlakte in één keer uitsnijdt. Zo voorkom je naden en bekom je een strak eindresultaat.
Voor hoogwaardige kwaliteit let je echter ook op het onderhoud. Is de vinylvloer afgewerkt met een beschermlaag tegen krassen, water en hitte? Dan ben je zeker van topkwaliteit. De enige plekken waar je best geen vinylvloer plaatst, zijn vochtige ruimtes. Vinyl reinig je makkelijk met vochtige doeken, maar absorberen namelijk geen water. Laminaat, daarentegen, is steviger en beter bestand tegen water.

Textuurvinyl

Tegenwoordig vind je qua design volwaardige alternatieven voor parket. Dankzij lichte schaduwen geeft een textuurvinyl vloer bijvoorbeeld het effect van reliëf, zodat je van een authentieke uitstraling geniet. En tegelijk dempt parketvinyl alle geluiden en voelt deze warm aan. Dat zijn mooie voordelen, toch? Vloeren kiezen en plaatsen: met het GAMMA-advies ga je eenvoudig zelf aan de slag.

Vinylvloer bestellen? Extra voordelen tellen!

Kies uit verschillende soorten vinyl: in brede banen, tegels of smalle stroken. Ook vergelijk je makkelijk effen vinyl met een gespikkeld patroon, in hout-of tegellook of met een kleurrijk motief. Vind inspiratie met de kleurstalen of ga even langs in jouw GAMMA-winkel. Zo ontdek je hoe verschillende vloeren aanvoelen, van gladde tot ruwe oppervlakken. Bestel je voor 21.00 uur, dan geniet je morgen al van jouw unieke vinylvloer. En als je grote hoeveelheden vloeren nodig hebt, bespaart je dat ook alweer heel wat moeite.

Recent bekeken