Zomerklus? Doe het nu!

Blijf jij lekker thuis deze zomer? Ideaal om je grotere doe-het-zelf klussen aan te pakken. Je terras aanleggen, je gevel schilderen of een Gyproc® plafond plaatsen,… Welke klus je ook op de planning hebt, wij helpen je graag op weg. Ga zelf aan de slag met onze handige stappenplannen en materiaal binnen handbereik. Zomerklussen? Doe het nu!

Gyproc® plaatsen? Doe het nu!

Pronk jij de zomer met de best gezette Gyproc® wand of plafond? Word een echte krak in Gyproc® dankzij onze stappenplannen en tips.

Gyproc® plafond plaatsen

Of je nu het plafond alleen netjes wilt afwerken, of je wilt het ook opvallend verlagen… voor elke situatie heeft Gyproc® de gepaste oplossing.

Bekijk de klussen

Gyproc® wand plaatsen

Wil je een Gyproc® wand plaatsen? Beslis voor je aan de slag gaat of je kiest voor een voorzetwand of je de muur rechtstreeks gaat bekleden met gipsplaten.

Bekijk de klussen

Gyproc materiaal binnen handbereik

Verven? Doe het nu!

Kriebelt het deze zomer om je interieur een nieuw kleurtje te geven of wil je de gevel van een make-over voorzien? Dankzij ons tips & tricks slaag je met verve in elke klus!

Gevel schilderen

Je gevel schilderen geeft je huis direct een nieuwe en frisse uitstraling. Maar waar moet je rekening mee houden als je een buitenmuur gaat schilderen?

Bekijk de klus

Muur schilderen

Een kamer een nieuwe kleur geven, zorgt direct voor een frisse uitstraling. Sta je te trappelen om je borstel in de verf te stoppen en aan de slag te gaan?

Bekijk de klus

Tuinhuis of schutting beitsen

Je tuinhuis of schutting beitsen is altijd een goed idee. Beits zorgt voor een frisse uitstraling, en zorgt er ook voor dat je tuinhuis of schutting langer meegaat.

Bekijk de klus

Verfmateriaal binnen handbereik

Tuinieren? Doe het nu!

Ga jij dit jaar voor een staycation in eigen kot? Maak het jezelf gemakkelijk met onze tips & tricks! Welke tuinklus heb jij op de planning staan deze zomer?

Terras aanleggen

Het terras is het middelpunt van je tuin. Leg een heerlijke plek aan om gezellig met vrienden te eten of te genieten van een lekker kopje thee.

Bekijk de klussen

Omheining plaatsen

Een afsluiting of omheining geeft een duidelijke begrenzing aan je tuin. Het geeft je privacy, beschutting en biedt bescherming aan en veiligheid voor je kinderen.

Bekijk de klussen

Tuinverlichting aanleggen

Verlichting in de tuin is praktisch en maar zorgt ook voor veel sfeer. Ontdek hoe je verschillende soorten verlichting in je tuin aansluit.

Bekijk de klussen

Gazon onderhouden

Een gezond en groen gazon zorgt direct voor een aantrekkelijke tuin. Ga aan de slag met deze tips en geniet de hele zomer van een gezond gazon.

Bekijk de klussen

Tuinpad aanleggen

Tuinpaden leiden je door de tuin, verbinden verschillende gedeeltes met elkaar én zorgen voor structuur. Een tuinpad aanleggen is een grote maar leuke klus: je ziet direct het resultaat!

Bekijk de klussen

Tuinmateriaal binnen handbereik

Isoleren? Doe het nu!

Met de juiste isolatie maak je jouw huis warm en comfortabel. Of het nu gaat om de vloer isoleren, het dak isoleren of je kruipruimte isoleren: GAMMA helpt je op weg met handige tips, tools en stappenplannen.

Isolatiemateriaal binnen handbereik

Recent bekeken