inspiratie

Levis kleur van het jaar 2021 Brave Ground™

Elk jaar bepalen de Levis kleurspecialisten samen met design experts de Kleur van het Jaar. De tint voor 2021 is de kleur Brave Ground™. Een warme, natuurlijke en neutrale kleur die zorgt voor een stevige basis. De kleur Brave Ground™ creëert evenwicht en stabiliteit. Het overstemt niet. Het accentueert andere kleurtinten en laat je interieur stralen. Aan de slag gaan met de Kleur van het jaar? Levis ontwikkelde een kleurenpalet waarmee je de tint perfect kan combineren. Laat je inspireren!

Creëer een eigentijdse eetkamer

De rijke, bij elkaar passende kleuren geven deze eigentijdse eetkamer een warm en opwekkend gevoel. De ruimte geeft je zin om samen aan tafel te gaan.

Gebruikte kleuren:

Kies voor een statement in de woonkamer

Met dit evenwichtig kleurenpalet en eenvoudige schildertechnieken schilder je heel gemakkelijk een accent op je muur zonder je interieur te overstemmen. Het resultaat? De perfecte achtergrond voor meubels in elke stijl.

Gebruikte kleuren:

Schep rust in je thuiswerkplek

Kalme, neutrale tinten stimuleren de hersenen. Dit kleurenpalet zorgt voor eenheid en harmonie. Perfect voor je thuiswerkplek of de studeerplek van je kind. Wil je een speelse toets? Schilder de muur in twee verschillende kleuren.

Gebruikte kleuren:

Haal de zon in je slaapkamer

Wil je een zonnig accent in de slaapkamer? Gebruik de neutrale Kleur van het jaar als basiskleur en kies voor een stoere geel-op-gele streep op de muur. Een ochtendhumeur krijgt zo geen kans meer!

Gebruikte kleuren:

Verkrijgbaar in GAMMA kleuratelier

Wil jij één van de trendkleuren van Levis zien stralen op jouw muren? Laat de kleur van jouw keuze mengen in het het kleuratelier van jouw GAMMA winkel.

Vind een GAMMA winkel in jouw buurt

Ga aan de slag met de kleur van het jaar

Ben je geinspireerd door de verschillende kleurcombinaties en heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Volg dit handige stappenplan om je muren perfect en streeploos te schilderen!

Bekijk het stappenplan

Meer inspiratie

interieurtrends-2020
Interieur- en kleurtrends 2020 inspiratie
opvallende-muur
Laat je muur opvallen inspiratie
rechte-lijn-schilderen
Hoe schilder ik een rechte lijn op een muur? stappenplan
Deze inspiratie komt voor in