inspiratie

Bright Skies™, de Levis kleur van 2022

Snak jij er ook naar om na een lange tijd thuiszitten terug buiten te komen en je vrij te bewegen? Dat verlangen komt tot uiting in Bright Skies™, de nieuwe Levis kleur van het jaar. Dankzij de samenwerking van Levis kleurspecialisten en internationale designers ademt Bright SkiesTM het gevoel wat iedereen zo belangrijk vindt. De kleur doet denken aan frisse buitenlucht en open ruimtes. Licht, luchtig en vernieuwend.

Inspirerend en optimistisch

Bright Skies™ maakt elke kamer open en vrij en biedt elke dag iets nieuws. Daarom is het ook de kleur van inspiratie. Het volledige kleurpalet bestaat uit zachte, luchtige kleuren die zorgen voor een rustige en inspirerende omgeving. Ideaal om thuis te ontspannen en om te werken.

Keuken

Voor een frisse start
We willen elke dag ontspannen beginnen. En tegelijk energie krijgen om er weer tegenaan te gaan. Hiervoor zorgen de zachte, warmte tinten in het Levis kleurenpalet.

  • Gebruikte kleuren: Bright Skies™, Sandy Steps, Lady Lavender

Woonkamer

Maak ruimte in je hoofd
Door zowel de wand als het plafond in Bright SkiesTM te verven, versterk je het ruimtelijk gevoel. De warme tinten maken net een inwaartse beweging, waardoor je zowel openheid als geborgenheid in één kamer beleeft.

  • Gebruikte kleuren: Bright Skies™, Fine Cream

Slaapkamer

Kom helemaal tot rust
De dieproze tinten zorgen voor een warme gloed zonder de ruimte te verkleinen. Integendeel, deze zorgen ervoor dat Bright Skies™ een diepte-effect krijgt.

  • Gebruikte kleuren: Bright Skies™, Sweet Sunset

Thuiskantoor

Gekleurd lijnenspel
Nood aan inspiratie en energie? Met Bright Skies™ voelt elk dag als nieuw aan. Mix en match met je favoriete kleuren uit het kleurenpalet. Tijd voor een nieuwe blik en nieuwe vooruitzichten.

  • Gebruikte kleuren: Bright Skies™, Fine Cream, Sandy Steps

Test je favoriete kleur

Wil je precies weten hoe de verf eruitziet op jouw muur, bestel dan jouw favoriete Levis Ambiance kleurtesters. Zo kan je de kleuren meteen bij jou thuis testen. Kies jij voor de kleur van het jaar dan koop je deze gemakkelijk kant-en-klaar, zowel in je GAMMA winkel als online. In de webshop vind je zelfs meer dan 30 soorten Levis verf.

Aan de slag!

Bij GAMMA mengen we elke kleur die je wenst. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het kleuratelier in jouw lokale GAMMA. Ben je nog niet zeker van de juiste tint? We geven je heel graag advies over het effect van muurverf en lakverf op verschillende ondergronden.

Meer klusadvies

muur-schilderen
Hoe schilder ik een binnenmuur of plafond? stappenplan
ton-sur-ton
Zo mooi is een monochroom interieur inspiratie
opvallende-muur
Laat je muur opvallen inspiratie
Deze inspiratie komt voor in