Inspiratie
700x200_klusideeen_NL .png

Klusideeën van GAMMA

Laat je inspireren door de leuke doe-het-zelf-idee'tjes en ontdek hoe je hiermee aan de slag kan gaan. Met onze handige stappenplannen maak je alles eenvoudig zelf en zorg je voor een unieke touch in je interieur. Bekijk snel onze verschillende doe-het-zelf ideeën. 

koterij.jpg

Henk Rijckaert's Koterij.be

Koterij.be is een hersenspinsel van Henk Rijckaert. Henk is niet enkel een maker van TV-programma's en van comedy, maar hij is ook een maker van originele dingen. Ontdek de creaties uit zijn koterij.
 

Naar Henk's koterij

inspiratie-pagina.jpg

Maak je eigen bijzettafel

Een bijzettafel is altijd een handig iets om te hebben. Zeker als je hem zowel binnenshuis als buitenshuis kan gebruiken. Ontdek hier hoe je hieraan begint
 

Maak je eigen bijzettafel

Kippenhok-klusidee.jpg

Maak een kippenhok

Denk je eraan om wat kippen aan te schaffen? Gewoon doen! En dat kippenhok? Dat maak je toch makkelijk zelf! Met een goed bouwplan, degelijk materiaal en kwalitatief gereedschap is de klus snel geklaard.
 

Maak een kippenhok

vogelhuisje.jpg

Maak een klassiek vogelhuisje

Deze winter maak je eenvoudig je eigen vogelhuisjes. Met het juiste gereedschap en een duidelijk stappenplan is het helemaal niet moeilijk om zelf een klassiek vogelhuisje te bouwen.
 

Maak een klassiek vogelhuisje

vogelhuisje zeshoek.jpg

Maak een modern vogelhuisje

Deze winter maak je eenvoudig je eigen vogelhuisjes. Met het juiste gereedschap en een duidelijk stappenplan is het helemaal niet moeilijk om zelf een modern vogelhuisje te bouwen.
 

Maak een modern vogelhuisje

hoofdfoto kruidenrek.jpg

Maak je eigen kruidenrek

Een trendy rek om bloempotten met verse kruiden in te hangen kun je gemakkelijk zelf maken met wat plankjes van geschaafd vuren en een plaat betonmultiplex. Met ons stappenplan lukt het zo!
 

Maak je eigen kruidenrek

wandrek.jpg

Maak je eigen wandrek

Je eigen handige wandrek maken, samen met GAMMA! Dit stappenplan helpt je om je eigen persoonlijke kast in elkaar te klussen.
 

Maak je eigen wandrek

designlamp.jpg

Maak je eigen designlamp

Maak je eigen designlamp, samen met GAMMA! Dit stappenplan helpt je om ook jouw interieur een unieke touch mee te geven.
 

Maak je eigen designlamp