Welke voordelen hebben horizontale lamellen op maat en wanneer koop je standaard lamellen? Met onderstaand advies vergelijk je beide opties eenvoudig online. Welke sfeer je ook wenst, horizontale lamellen vind je bij GAMMA in verschillende kleuren.

Horizontale lamellen standaardmaten

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Breedte vanaf 60 cm t/m 240 cm Hoogte vanaf 130 cm t/m 250 cm
 • Keuze uit aluminium of hout
 • Binnen 1 werkdag in huis

Vanaf €20,00

Bekijk het assortiment

Horizontale lamellen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte en hoogte aan te passen
 • Keuze uit aluminium of hout
 • Levertijd circa 2 weken

Vanaf €24,95

Bekijk het assortiment

Horizontale lamellen op maat

 • Volledig naar jouw wensen samengesteld
 • Gebaseerd op de nieuwste trends
 • Exact op maat gemaakt, ook buiten de standaard maten
 • Keuze uit aluminium of hout
 • Levertijd circa 3 weken

Vanaf €39,00

Bekijk het assortiment

Standaard horizontale lamellen of maatwerk

Standaard horizontale lamellen hebben vaste afmetingen en deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar in de webshop. Daarnaast bieden we jou twee soorten maatwerk aan, namelijk Maatwerk Basis en Maatwerk Plus service. Stel dat je de lamellen enkel wilt laten inkorten, in de breedte of in de lengte dan is de Maatwerk Basis jouw beste keuze. En wil je horizontale lamellen die perfect aan jouw persoonlijke wensen voldoen, dan kies je voor de uitgebreide Maatwerk Plus service.

Horizontale lamellen op maat laten maken

Koop je horizontale lamellen op maat, dan past je raamdecoratie altijd perfect bij je interieur. En dat is belangrijk, want horizontale lamellen bieden het mooiste resultaat als de shutters precies dezelfde maat hebben als de kozijnen. De houten, elegante lamellen trekken niet krom en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De aluminium lamellen passen in een strak, modern interieur en vergen geen enkel onderhoud. Welke lamellen op maat je ook koopt, de shutters zijn duurzaam en worden ondersteund door een stevige aluminium constructie van lameldragers. Hierdoor ben je er zeker van dat de shutters op maat altijd waterpas hangen. Bij GAMMA vind je dus kwaliteit én afwerking voor een heel betaalbare prijs. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Meet jouw kozijnen op en in een aantal stappen heb je jouw horizontale lamellen op maat.

Horizontale jaloezieën op maat om comfortabel te wonen

Horizontale lamellen op maat passen altijd perfect. Vind je het dus heel belangrijk dat je interieur stijlvol is en het plaatje klopt, koop dan jaloezieën op maat. Met de bediening regel je de stand van de lamellen helemaal zelf en heb je altijd de gewenste lichtinval. Koop je horizontale lamellen voor de slaapkamer, kies dan voor shutters met een extra dikke lamelbreedte. Hierdoor komt er geen enkel licht binnen en heb je een volledig verduisterde kamer. Ideaal voor een zorgeloze nacht. Ook voor de badkamer en keuken vind je vochtbestendige horizontale lamellen op maat. Om comfortabel te wonen kies je dus ongetwijfeld voor horizontale jaloezieën op maat.

Horizontale lamellen eenvoudig laten installeren

Laat je de montage van je horizontale lamellen graag over aan een ervaren vakman? Dat kan. Via onze GAMMA klusservice vinden we een vakspecialist in je buurt om je horizontale lamellen professioneel te laten installeren. De klusservice monteert zowel de standaard horizontale lamellen als de lamellen op maat.

Heb je nog vragen, kom dan zeker langs bij jouw GAMMA winkel. We helpen je graag verder met persoonlijk advies en praktische tips.

Recent bekeken