Welkom bij GAMMA. Samen willen we klussen voor iedereen leuker en gemakkelijker maken. We helpen je graag om je huis helemaal naar je zin te maken. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers is onze grootste prioriteit. We volgen daarom in de GAMMA winkels de adviezen en maatregelen vanuit de overheid.

Gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Twee personen per winkelbezoek

De overheid vraagt om met maximum twee personen te winkelen. Behalve als je gezin groter is of als het begeleiding van hulpbehoevende personen betreft, mag je met meer personen samen winkelen.

Draag een mondmasker

Het dragen van een mondmasker is verplicht in de GAMMA winkels, ook wanneer je gevaccineerd bent.

Hou 1,5 meter afstand

We zien toe op het houden van 1,5 meter afstand tot klant en medewerker. Dit zowel in de winkel, als bij de ingang en op het parkeerterrein.

Hygiënemaatregelen

Er zijn ontsmettingsmiddelen beschikbaar voor klanten en medewerkers. De kassa’s zijn uitgerust met plexischermen voor ieders veiligheid.

Online bestellen

Op www.gamma.be staan we 24/7 voor je klaar. Bij aankoop in de webshop kan je kiezen voor thuislevering of levering in je GAMMA winkel. Bij thuislevering nemen de bezorgers ook de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht. Zo is er sprake van contactloos bezorgen en houden ze gepaste afstand.

Veelgestelde vragen

Meer informatie nodig? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Bekijk de veelgestelde vragen

Recent bekeken