Ben je uitgekeken op de kleur van je woonkamer of slaapkamer? Of heeft je keuken nood aan een nieuw likje verf? Van 24 oktober t/m 15 november 2022 maak je kans op een make-over van Levis ter waarde van €2.000! Bovendien win je niet alleen de Levis verf. Een expert van Levis komt bij je langs om kleuradvies op maat te geven én helpt je bij het verven van de ruimte.

  • Kleuradvies aan huis
  • Levis verf ter waarde van €500
  • Hulp bij je verfklus

Grijp je naast de hoofprijs? Niet getreurd, dan maak je nog steeds kans op één van de 5 GAMMA cadeaukaarten ter waarde van €250 voor Levis verf en 1 uur kleuradvies aan huis.

Levis kleur van het jaar 2023: Wild Wonder™

Elk jaar bepalen de Levis kleurspecialisten samen met design experts de Kleur van het Jaar. Dit jaar kozen ze voor een inspirerende en rustgevende kleur. Een natuurlijke tint geïnspireerd door de natuur die een warm gevoel met zich meebrengt. Inspirerend, rustgevend & natuurlijk. Levis ontwikkelde bovendien een kleurenpalet waarmee je de tint perfect kan combineren. Laat je inspireren!

Neem deel en win!

Wil jij kans maken op een make-over? Vul onderstaand formulier in en beantwoord de wedstrijdvraag. Deelnemen kan t/m 15 november 2022. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Recent bekeken