Koop je plisségordijnen op maat of kies je kant-en-klare plisségordijnen? Met het onderstaand advies vergelijk je beide opties makkelijk en maak je de ideale keuze. Bij GAMMA vind je plisségordijnen die jouw interieur stijlvol aankleden.

Plisségordijnen standaardmaten

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Breedte vanaf 60 cm t/m 200 cm Hoogte vanaf 180 cm t/m 220 cm
 • Binnen 1 werkdag in huis

Vanaf €11,00

Bekijk het assortiment

Plisségordijnen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte en hoogte aan te passen
 • Levertijd circa 2 weken

Vanaf €14,95

Bekijk het assortiment

Plisségordijnen op maat

 • Volledig naar jouw wensen samengesteld
 • Gebaseerd op de nieuwste trends
 • Exact op maat gemaakt, ook buiten de standaard maten
 • Levertijd circa 3 weken

Vanaf €29,00

Bekijk het assortiment

Zo bestel je jouw plisségordijn op basis van een kleurstaal:

 1. Kijk op het staallabel tot welke collectie je kleurstaal behoort.
 2. Klik hieronder op de collectie van jouw keuze en vervolg de stappen.

Standaard plisségordijnen of maatwerk

Standaard plisségordijnen hebben vaste afmetingen en deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar in de webshop. Daarnaast bieden we jou twee soorten maatwerk aan, namelijk Maatwerk Basis en Maatwerk Plus service. Stel dat je de gordijnen enkel wilt laten inkorten, in de breedte of in de lengte dan is de Maatwerk Basis jouw beste keuze. En wil je plisségordijnen die perfect aan jouw persoonlijke wensen voldoen, dan kies je voor de uitgebreide Maatwerk Plus service.

Plisségordijnen op maat laten maken

Plisségordijnen vouwen zichzelf op als je ze opent en dan zit de plisséstof aan de bovenzijde vast. In deze opgevouwen toestand hebben de meeste plisségordijnen op maat een royale vouw en deze brengt bijzonder veel sfeer in je woning. Voor een strak interieur vind je smalle, elegante vouwen. Wil je een echte eyecatcher maken van je raam, kies dan voor geraffineerde plisségordijnen op maat die het zonlicht mooi filteren. Welke kleur je ook wenst, bij GAMMA koop je de ideale gordijnen op maat voor een betaalbare prijs. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Meet jouw kozijnen op en in een aantal stappen heb je plisségordijnen op maat.

Plisségordijnen op maat brengen comfort in je woning

Plisségordijnen op maat hebben altijd de mooiste vouwen omdat deze perfect afgestemd zijn op de kozijnen. Vouw je de plisségordijnen op, dan zit het gordijn bovenaan je raam en heb je geen last van direct invallend zonlicht. Hierbij kies je zelf hoe hoog de gordijnstof hangt, want dat regel je eenvoudig zelf met de bediening. Met plisségordijnen breng je dus heel wat comfort in een kamer waar je vaak bent en waar je regelmatig de lichtinval zelf wilt regelen. Wens je privacy en wil je tegelijk zoveel mogelijk natuurlijk daglicht, dan heb je keuze uit stijlvolle plisségordijnen van textiel. Volg de kleurwijzer om de ideale stofstalen te kiezen. Benieuwd wat het effect is op je interieur? Bestel dan eventueel een aantal stofstalen en vergelijk welke plisséstof je de mooiste vindt. Wens je verduisterende raamdecoratie voor je slaapkamer, dan bestaan er duoplissé gordijnen op maat die de kamer volledig verduisteren. Een duoplissé bestaat uit twee schermen die extra verduisterend zijn. Voor vochtige ruimtes bestaan er vochtbestendige plisségordijnen op maat. Hierdoor geniet je van natuurlijk licht in je badkamer of keuken en heb je tegelijk maximum privacy. De gordijnen sluiten namelijk mooi aan langs de zijkanten en dan kijkt niemand naar binnen.

Plisségordijnen eenvoudig laten installeren

Laat je de montage van je plisségordijnen graag over aan een ervaren vakman? Dat kan. Via onze GAMMA klusservice vinden we een vakspecialist in je buurt om alle plisségordijnen of duo plisségordijnen professioneel te laten installeren. De klusservice monteert zowel de standaard plisségordijnen als de plisségordijnen op maat.

Heb je nog vragen, kom dan zeker langs bij jouw GAMMA winkel. We helpen je graag verder met persoonlijk advies en praktische tips.

Recent bekeken