Bekijk onze nieuwste acties!

Download de kortingsbonnen en laat ze scannen in de winkel op je smartphone. Vergeet bovendien je geregistreerde GAMMAplus kaart niet! Onze kortingsbon(nen) zijn enkel geldig voor GAMMAplus kaarthouders.
Shop je liever online? In de webshop log je in op je GAMMA account en gebruik dan de webshopcode.

Bekijk al onze lopende bonnen:

Profiteer van woensdag 18/1 t/m dinsdag 31/1 met je bon en GAMMAplus kaart van -25% op alle verlichtingsarmaturen
m.u.v. Altijd Laag, Calex & Philips Hue.
Of gebruik de webshopcode 2303LIGHT25.

Download de bon

Profiteer van woensdag 18/1 t/m dinsdag 31/1 met je bon en GAMMApluskaart van 25% korting op alle handenwassers, toiletten, hangwc's en inbouwreservoirs m.u.v. Altijd Laag.
Of gebruik de webshopcode 2303SANI25.

Download de bon

Profiteer van woensdag 18/1 t/m dinsdag 31/1 met je bon en GAMMAplus kaart van -20% op al het elektrisch gereedschap m.u.v. tuingereedschap, accessoires en Altijd Laag.
Of gebruik de webshopcode 2303TOOLS20.

Download de bon
Voorwaarden 25% korting op alle verlichtingsarmaturen

De korting is geldig van woensdag 18 t/m dinsdag 31 januari 2023 op vertoon van deze bon én je geregistreerde GAMMAplus kaart aan de kassa bij GAMMA in België. In de webshop log je in op je GAMMA account én gebruik je de webshopcode. De actie is geldig op alle wand-, plafond-, hang-, vloer- en tafellampen, in- en opbouwspots, werklampen, TL armaturen en buitenverlichting, m.u.v. Philips Hue, Calex en Altijd Laag. De korting is niet geldig op diensten, verhuur en reeds gekochte artikelen. Niet omruilbaar in geld. Niet geldig met terugwerkende kracht. Max. 1 bon per klant en per kassaticket. Niet cumuleerbaar met deze of andere kortingsacties, noch met acties met gratis artikelen. De voordeligste korting wordt steeds toegekend.

Voorwaarden 25% korting op alle handenwassers, toiletten, hangwc's en inbouwreservoirs

De korting is geldig van woensdag 18 t/m dinsdag 31 januari 2023 op vertoon van deze bon én je geregistreerde GAMMAplus kaart aan de kassa bij GAMMA in België. In de webshop log je in op je GAMMA account én gebruik je de webshopcode. De actie is geldig op alle handenwassers, toiletten, hangwc’s en inbouwreservoirs. De korting is niet geldig op Altijd Laag, diensten, verhuur en reeds gekochte artikelen. Niet omruilbaar in geld. Niet geldig met terugwerkende kracht. Max. 1 bon per klant en per kassaticket. Niet cumuleerbaar met deze of andere kortingsacties, noch met acties met gratis artikelen. De voordeligste korting wordt steeds toegekend.

Voorwaarden 20% korting op al het elektrisch gereedschap

De korting is geldig van woensdag 18 t/m dinsdag 31 januari 2023 op vertoon van deze bon én je geregistreerde GAMMAplus kaart aan de kassa bij GAMMA in België. In de webshop log je in op je GAMMA account én gebruik je de webshopcode. De actie is geldig op al het elektrisch gereedschap m.u.v. tuingereedschap, accessoires en Altijd Laag. De korting is niet geldig op diensten, verhuur en reeds gekochte artikelen. Niet omruilbaar in geld. Niet geldig met terugwerkende kracht. Max. 1 bon per klant en per kassaticket. Niet cumuleerbaar met deze of andere kortingsacties, noch met acties met gratis artikelen. De voordeligste korting wordt steeds toegekend.

Recent bekeken