Koop het nieuwe Pink Ribbon lintje

We kennen helaas allemaal wel iemand die getroffen werd door borstkanker. Nog steeds is dit de meest voorkomende kanker bij vrouwen.

Pink Ribbon is een internationale organisatie die zich al 25 jaar inzet voor de strijd tegen borstkanker. In België bestaat Pink Ribbon al 11 jaar. Wij bij GAMMA willen ons steentje bijdragen als partner van Pink Ribbon België. In oktober, internationale maand van de strijd tegen kanker, start ieder jaar de nieuwe campagne van Pink Ribbon.

Jouw steun kost slechts €3


Koop nu bij Gamma het nieuwe Pink Ribbon lintje en steun de strijd tegen borstkanker. Een lintje kost slechts €3. Je vindt het aan de kassa van jouw GAMMA winkel.

Met de aankoop van een Pink Ribbon lintje steun je de financiering van psychosociale projecten die (ex)patiënten en hun omgeving bijstaan.

Door het lintje te dragen toon je niet alleen je solidariteit, je steekt een hart onder de riem van iedereen die met borstkanker te maken krijgt.

Te koop tot 31 december


De lintjes van dit jaar werden ontworpen door de bekende Belgische mode ontwerper Raf Simons. Hij verwerkte het woord 'Heroes' in zijn ontwerp en brengt zo hulde aan alle vrouwen die vechten tegen borstkanker, aan hun naasten en iedereen die hen bijstaat in de strijd.

De lintjes zijn tot 31 december te koop in alle GAMMA winkels.

Recent bekeken