Modern tuinassortiment

Onze moderne tuincollectie heeft alles om jouw moderne stijl door te trekken van jouw huis naar jouw tuin. Op zoek te gaan naar een nieuwe loungeset of eetset voor buiten of moeten de oude tuinmeubelen vervangen worden? GAMMA heeft een ruim aanbod in een moderne stijl. Ontdek op deze pagina onze bestsellers en mooiste stukken van ons modern tuinassortiment. Vind je alsnog je ding niet, klik dan zeker eens door naar onze tuincollectie online of ga het assortiment bekijken in één van onze tuinshows in de winkels.

De moderne tuinknallers

Ontdek hierboven onze tuinknallers van de moderne tuincollectie. De nieuwste modellen voor een mooie prijs, wat moet dat nog meer zijn? Klik door op bovenstaande product en bekijk het verder in detail. Wil je toch even testen en zelf voelen hoe die mooie tuinset, stoel of loungeset zit? Neem dan zeker een kijkje in onze tuinshows.

Ontdek nog meer

Online ontdek je de tuincollectie van 2019, maar ongetwijfeld wil je jouw tuinmeubelen wel uitgebreid testen alvorens te bestellen. Dat kan in onze winkels met de tuinshows: vierkanten meters vol nieuwe tuinmeubelen, parasols, barbecues en zoveel meer. Lees snel waar jij een tuinshow kan vinden in jouw buurt.

Ontdek meer

Recent bekeken