à
Afficher plus Afficher moins
Afficher plus Afficher moins


39 résultats
Voir le TOP 10

Hangslot kopen bij GAMMA   

GAMMA beschikt over professionele hangsloten voor zowel binnen als buiten. Dankzij topmerken als Abus, Helpmate en Yale koop je een betrouwbaar en degelijk hangslot voor een voordelige prijs. Vergelijk alle hangsloten eenvoudig online.

Hangsloten voor binnen en buiten   

Hangsloten voor binnen zijn ideaal om een kluis of deur te vergrendelen. Je hebt keuze uit rode, blauwe, oranje, gele, groene en paarse hangsloten. Een hangslot binnen raak je doorgaans niet snel kwijt. Daarom bestaan er vele hangsloten met een sleutel. Heb je kinderen die vaak in huis spelen of bij het hangslot kunnen, dan koop je best een cijferslot. Hierdoor vermijd je situaties waarbij de sleutel van je hangslot verloren raakt. Koop je een hangslot voor buiten, dan vind je heel wat materialen die niet roesten en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zoals een koperen, inox of stalen hangslot. De beugels zijn van verchroomd staal, waardoor je gelegenheidsdieven geen kans biedt om je hangslot open te breken. Bovendien zijn de hangsloten van Abus, Helpmate en Yale voorzien van een dubbele vergrendeling. De afwerking van het hangslot is van koper of messing, wat de behuizing extra beschermd tegen vochtige weersomstandigheden.

Handig hangslot met cijferslot   

Een hangslot met cijferslot is de meest geschikte oplossing als je vaak de baan op bent. Met een cijferslot aan je bagage of fiets hoef je je geen zorgen te maken dat je het sleuteltje bijvoorbeeld kwijtspeelt. Ook is een cijferslot ideaal voor kinderen. Het is doorgaans makkelijker om een cijfercombinatie te onthouden dan om een sleutel te bewaren. De cijfersloten bestaan telkens uit een combinatie van drie cijfers. Er bestaan cijfersloten van 20, 30 of 40 mm breedte. Afhankelijk van hoe groot de beugel moet zijn, koop je dus een ideaal formaat. Hoe groter het cijferslot, hoe groter de beugel.

Alle hangsloten eenvoudig online

Bekijk de verschillende discushangsloten, cijfersloten en hangsloten met sleutels eenvoudig online. De professionele merken garanderen dat je hangslot heel erg lang meegaat en altijd soepel werkt. Heb je speciale hangsloten nodig voor je kluis of wil je de woning extra beveiligen, bekijk dan het gamma Scharnieren en sloten of ontdek onze tips om veilig te wonen.

Récemment consulté