Nieuw gereedschap huren

Dankzij de huurformule bij GAMMA werk je altijd met de nieuwste toestellen voor een betaalbare prijs. Dat komt goed van pas als je een toestel slechts een aantal keren nodig hebt om jouw klus te klaren. En weet je niet welke machine je nodig hebt? Of heb je vragen over de manier waarop je dit gereedschap gebruikt? Geen nood, want met de GAMMA huurservice helpen we jou altijd persoonlijk verder. Want dat is de belofte van GAMMA: de beste service voor jouw kleine en grote klussen.

Voordelig werken met huurgereedschap

Een betonmolen of tapijtreiniger gebruik je niet elke dag. In dat geval is het veel voordeliger om te huren. Je hebt dan bijvoorbeeld geen onderhoudskosten. En je hoeft geen rekening meer te houden met garantietermijnen, aangezien je toch altijd met de nieuwste toestellen aan de slag gaat! In de webshop krijg je per klus een overzicht van alle huurtoestellen en de prijzen. Bereken dus eenvoudig wat het jou kost om een bepaald toestel voor een bepaalde periode te huren.

Persoonlijk advies voor jouw huurgereedschap

Wanneer je huurgereedschap bestelt, ontvang je altijd een handleiding. Heb je bijkomende vragen of wil je jouw project voorleggen aan een expert? Dan legt hij graag uit hoe je zo efficiënt mogelijk te werk gaat. En hierdoor heb je minder tijd nodig om jouw klus uit te voeren en bespaar je bovendien ook geld. In jouw lokale GAMMA maak je dus kennis met jouw klusexpert die jou uitleg geeft, als je dat wenst.

Kies zelf jouw huurtermijn

Soms weet je niet precies hoelang een klus zal duren. Daarom geniet je bij GAMMA van flexibele huurtermijnen. Je maakt op voorhand een inschatting van de tijd die je nodig hebt. En heb je nog meer tijd nodig? Dan bel je gewoon even naar jouw winkel. Wanneer de huurperiode start, heb je keuze uit een huurtermijn van 4 uur, 24 uur, een weekend of 1 week. En je hebt dus de mogelijkheid om jouw gekozen termijn te verlengen, als je dat nodig vindt.

Vragen over de huur van jouw gereedschap?

Goed begonnen is half gewonnen. Neem daarom zeker de tijd om te kijken hoe je jouw project het best aanpakt. Bij elk huurtoestel vind je technische informatie en heb je tegelijk een overzicht van de huurtarieven. Wil je meer info over de borg of huurtermijnen? Vind dan snel jouw antwoord op de meest gestelde vragen over huurgereedschap. Op deze pagina vind je dan meteen een antwoord op jouw vraag. En mocht dat toch niet het geval zijn, dan verwelkomen we jou graag in de winkel. We nemen dan de tijd om jou verder te helpen.

Recent bekeken