Bouwmaterialen

Bouwmaterialen voor je (ver)bouwklus kopen?

Zowel voor de beginnende doe-het-zelver als de professionele klusjesman heeft GAMMA een groot assortiment bouwmaterialen. Want of het nu gaat om het metselen van een muurtje, het verlijmen van houtpanelen of het isoleren van een dak: je wil zeker zijn dat je goed materiaal en deskundig advies in huis haalt. Toch?

Eerst bouwmaterialen kiezen, dan (ver)bouwen

Een goede basis is het halve werk bij elke verbouw- en bouwklus. Zorg er daarom voor dat je de juiste bouwmaterialen in huis haalt. Denk bijvoorbeeld aan een afdekzeil, speciekuipen, stellingen, ladders, platen voor gevelbekleding, goten voor dakbedekking, isolatie, vochtbestrijding, ... Of ga je een muurtje plaatsen? Dan heeft GAMMA voor jou verschillende bouwstenen: van authentieke bakstenen en moderne snelbouwstenen tot zand, grind en beton.

Kies het merk dat bij je verbouwing past

We hebben bouwmaterialen van diverse merken in diverse prijscategorieën. Professionele klussers kunnen bouwen op het materiaal gerenommeerde merken zoals Bosch Professional, Aquaplan, De Keyn, Gyproc, Weber Saint Gobain, enzovoort. Wil je niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar budget kijken? Kies dan voor betaalbare bouwmaterialen van GAMMA, GAMMA Professional, Fakro, Knauf, OK, enzovoort.

Recent bekeken