Nóg eenvoudiger klussen

Dankzij de huurformule werk je altijd met de nieuwste toestellen. En weet je niet welk toestel je nodig hebt voor een klus? Of hoe je gereedschap het best gebruikt? Met de GAMMA huurservice krijg je persoonlijk advies. Want dat is de belofte van GAMMA: de beste service voor kleine en grote klussen.

Voordeliger werken

Een betonmolen of tapijtreiniger gebruik je niet elke dag. In dat geval is het veel voordeliger om te huren. Je hebt dan geen onderhoudskosten. En je hoeft geen rekening meer te houden met garantietermijnen, aangezien je toch altijd met de nieuwste toestellen aan de slag gaat!

Altijd een klusexpert

Bij huurgereedschap ontvang je altijd een handleiding, maar bij GAMMA krijg je veel meer. Voor elke klus kom je immers bij de juiste GAMMA expert terecht. Ervaring leert dat je met het juiste advies nog meer tijd én geld bespaart.

Kies zelf jouw huurtermijn

Huren zolang je wenst: 4 uur, 24 uur, een weekend of 1 week of wil je langer huren? Dan bel je gewoon even naar jouw winkel.

Vragen over huur?

Wil je meer info over de borg of huurtermijnen? Vind snel jouw antwoord op de meest gestelde vragen over huurgereedschap.

Recent bekeken