Het Kleuratelier, dat je in elke GAMMA-winkel kan vinden, is het kloppende hart van onze verfafdeling. Hier kan je niet alleen terecht met al je vragen rond kleur, verf en specifieke verfklussen, maar ook om verf te laten mengen. Wij beschikken over de allernieuwste verfmengmachines, waarmee we meer dan 30.000 kleuren kunnen maken. In welke fase van het keuzeproces je ook zit, het GAMMA Kleuratelier kan je helpen!

De GAMMA verfmengservice

Kom naar het Kleuratelier en laat jouw kleur mengen terwijl je wacht. Wij mengen verschillende kleuren en mixen merken. Wil je graag een kleurtje dat niet te koop is in de kant-en-klare verfcollectie bij GAMMA? Neem dan eens een kijkje bij onze universele kleurstalenwand en laat de kleur van je dromen mengen in de kwaliteit die je wenst.

Bestel je liever online? Dat kan! Je kan elke kleur lak of muurverf ook laten mengen bij de online verfmengservice.

Vind je GAMMA winkel

Op zoek naar kleurinspiratie?

In het Kleuratelier vind je niet alleen een handig overzichtsbord met een kleurenwaaier en gratis kleurkaartjes. Ook onze mooie inspiratiebrochures vol suggesties voor geslaagde kleurcombinaties helpen je op weg bij je zoektocht naar ideeën.

...of vragen over kleur- en materiaalkeuze?

Onze verfexperten staan je graag met raad en daad bij. Suggesties voor de juiste kleurnuance, advies over verfkwaliteit en glansgraad, tips over de verschillende
toepassingen. We zoeken samen naar de perfecte oplossing voor jouw verfklus.

Kleurtesters in de kleur van jouw keuze

Dankzij onze nieuwe mengmachines kunnen we nu ook kleine hoeveelheden mengen. Zo kunnen we nu ook kleurtesters mengen in elke kleur die je maar wil. En dat zowel voor kleuren van GAMMA, Histor als Levis. Zo kan je thuis volop experimenteren om precies de juiste tint te vinden. Is je keuze eenmaal gemaakt en kom je de kleur in een grotere hoeveelheid laten mengen bij het Kleuratelier? Dan krijg je de aankoopsom van de testers door ons terugbetaald.

Bekijk de kleurtesters

Recent bekeken