Verf

Verf kopen bij GAMMA

Een nieuw laagje verf zonder dat het afbladdert? Bij GAMMA koop je de juiste verf en kleuren, samen met professioneel verfadvies. Zo kan je op eigen tempo makkelijk zelf aan de slag. Een perfect geverfde muur is niet ver weg!

Verf volgens je favoriete kleurenpalet

Je lievelingskleuren hangen meestal samen met een bepaald verfmerk. Zo kan je verliefd worden op uitgesproken warme kleuren van Levis en De Keyn of hou je eerder van matte, poederachtige afwerkingen zoals bij de Wood & Wall serie. De Mighty Mettalic glansverf brengt je muren werkelijk tot leven dankzij de metaalglans. Met gladde muren en glansafwerking ziet je kamer er op elk moment van de dag anders uit!
Achterhaal dus welk verfmerk voor jou de juiste effecten creëert: mat, glanzend, glas of met bepaalde structuren in verwerkt. Wat je ook kiest: je zal er nog meer van houden als alle kleuren in je woning harmonieus bij elkaar passen.
Wil je kamers visueel groter laten lijken? Dan kan je eenzelfde kleur bijvoorbeeld kiezen voor verschillende ondergronden. Zo heb je binnen eenzelfde verfmerk dan specifieke toepassingen zoals plafondverf, muurverf, houtverf, metaalverf of pvc verf. Bij GAMMA leer je eenvoudig en professioneel schilderen.

Verf voor een snel & perfect eindresultaat

Soms wil je meubels of muren een snelle opfrisbeurt geven. Met Levis opfrisverf heb je dan geen primer meer nodig. Een andere 2-in-1-oplossing is de GAMMA renovatieverf met nog een paar extra voordelen: deze verf is bestand tegen stoten, vuil, vet en schoonmaakmiddelen. Ideaal dus voor in je badkamer of keuken.
Histor Clean verf is dan weer geschikt voor muren die het extra hard te verduren krijgen. Tomatenvlekken, vetvlekken tegen de keukenmuur of plakhandjes in de kinderkamer? Met een vochtige doek kan je deze dan makkelijk verwijderen.

De juiste verf voor elke ondergrond

Bij GAMMA vind je verfsoorten voor werkelijk elk type ondergrond: verf om rechtstreeks op tegels te verven, voor vochtige ruimtes of om verf op een bestaande verflaag aan te brengen.
Wil je verven op zuigende of nieuw gepleisterde muren? Of onbehandeld hout zoals MDF? Dan kan je deze best voorbehandelen met een voorstrijkmiddel.
Of heb je kleine barstjes en scheurtjes in de muur? Dan kan je deze makkelijk en snel wegwerken met vliesbehang. Dit overschilderbaar behang op basis van cellulose en polyester is makkelijk aan te brengen.

Kleuratelier

Wist je dat een verfrol met korte haren voor een gladder effect zorgt? Je verfproject is persoonlijk, daarom kan je altijd terecht bij een verfexpert in je GAMMA-winkel.
Zo weet je welke borstels bij jouw verf passen. Zo krijg je ook advies om de gewenste kleuren en verfsoorten te kopen. Dankzij de mengverf kan je in het kleuratelier werkelijk elke kleur vragen die je wenst. Kies een kleur, verftype en merk en je hebt zo een kleur in huis om jarenlang van te genieten.

Makkelijk online verf kopen

Eens je weet welke verf en kleur je wilt, is het makkelijk om alle verfbenodigheden in je GAMMA webshop te kopen.
Weet je niet hoeveel verf je precies nodig hebt? Met de handige online verfcalculator in de webshop selecteer je het product. Vervolgens geef je het aantal m² in dat je wilt verven en vervolgens berekent de verfcalculator precies hoeveel je nodig hebt.

Recent bekeken