Een echte klusser, dat kan je worden! Ga je klussen in je huis of verbouwen? Profiteer dan van onze kennis. Hieronder vind je 101 tips voor je klussen. Van isoleren tot verven, van badkamer tot tuin. Laat je inspireren door experten die je advies op maat geven. Word een (nog betere) klusser samen met GAMMA! Kies hieronder de klus waar jij advies over wil.

Kies je klus

Vink maar af!

Versleten laminaat, een lamp die niet meer werkt, vegen op de muur of een kraan die aan vervanging toe is. Je kent ze wel, die kleine klussen in huis. Er is altijd wel iets te doen. Eraan beginnen is de eerste stap. GAMMA helpt je op weg met handige tips, stappenplannen én materiaal binnen handbereik. Zo kan jij straks al je klussen van je to do-lijst afvinken.

Hoeveel materiaal heb je nodig?

Met de calculators van GAMMA kan je perfect inschatten hoeveel en welk materiaal je nodig hebt voor je aan je klus begint.

Bereken je materiaal

Klusinspiratie nodig?

In ons verf- en tuinmagazine vind je ongelooflijk veel ideeën, handige stappenplannen en tips voor jouw verf of tuinklus.

Hoe kunnen we helpen bij je klus?

Gereedschap huren?

Bij GAMMA huur je eenvoudig en snel gereedschap. Van diamantboormachine tot behangafstomer. Voor elke klus of verbouwing verhuren we het gereedschap dat je nodig hebt.

Gereedschap huren

Klusser worden?

Wil je graag een echte klusser worden? Volg dan een workshop met één van onze partners. Leer van een vakman welke producten en technieken je gebruikt om te tegelen, te metselen of Gyproc® te plaatsen.

GAMMA Academy

Laten doen?

Kan jij professionele hulp gebruiken of heb je geen tijd om de klus zelf uit te voeren? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak met een ervaren vakman.

GAMMA Klusservice

Recent bekeken