Je hanglamp zelf samenstellen?

Doe het met Calex en GAMMA. Het Nederlandse Calex heeft alles in huis om zelf je hanglamp, je draadlamp of je pendel samen te stellen van plafondkap tot snoer, fitting en lamp. Het geheel is funcioneel en decoratief dankzij de veelzijdige eigenschappen van de LED-lampen, die je desgewenst kan dimmen. Net wat je van een trendy hanglamp verwacht, toch?

Hanglampen op maat kopen

Maak je keuze uit meer dan 60 producten om de hanglamp van je dromen samen te stellen, zodat de draadlamp helemaal bij je (t)huis past. De personaliseerbare pendels komen helemaal tot hun recht boven je kookeiland, boven je eettafel, boven je bureau, naast je bed of in je gang. Kies in je keuken voor helder licht en in je slaapkamer voor gedimd licht door het gebruik van goud glas of titanium glas met een warme witte lichtkleur.

Hanglampen in alle kleuren

De multifunctionele plafondkappen maken het mogelijk om in één keer 1, 3, 4 of 5 hanglampen op te hangen. De plafondkappen en fittingen zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren zoals wit en zwart, evenals eigentijdse kleuren zoals brons, koper, parel, inox en beton. En de snoeren? Die tellen nog meer kleuren, zodat je naar hartenlust kan mixen & matchen. Combineer tot slot met de LED-lamp van je keuze. We hebben energiezuinige ledlampen voor je hanglamp in verschillende vormen. Ga je straks voor een retro peertje, een globe, een kogellamp of een staaflamp? Veel kiesplezier!

Recent bekeken