Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Meer informatie
Meer informatie


60 resultaten
Bekijk de TOP 10

Trappen kopen bij GAMMA

Gemakkelijke, stijlvolle trappen voor groot onderhoudsgemak? Ontdek wat dit bij GAMMA concreet voor jou betekent.

Eiken trap

Droom van jouw eiken trap zonder de zorgen. Eik is kwaliteit en vind je bij GAMMA aan betaalbare prijzen. Wil je geen trapbekleding, dan leg je met een houten trap hét accent in jouw woonruimte. Van een stijlvolle draaileuning in jouw salon tot een molenaarstrap om snel naar jouw zolder te gaan: bij GAMMA gaan een mooie afwerking en gebruikscomfort helemaal samen. Met de laminaat afwerking van de treden kan je deze dan makkelijk reinigen en bieden deze een extra slipremmende werking.

Antislip trappen

Trappen zijn min of meer gelijk zou je denken, tot wanneer je treden op- en afloopt. Kies zeker een trap die niet te steil voor je is en een makkelijke leuning heeft, indien nodig. Zodat kinderen en ouderen ook makkelijk de trap gebruiken. Met een tapijtafwerking of antislip verklein je de treden; hou hier dus zeker rekening mee.

Trap bekleden of verven?

Altijd leuk als je een trap koopt die je nadien nog kunt verven, mocht je op termijn een andere stijl wensen. Bij GAMMA vind je dan de duurzame trapverf waar je naar op zoek bent. Zo ben je zeker van een mooi kleurtje zonder dat je last krijgt van gladde treden!
Of wat dacht je van een hoogpolig traptapijt dat de scherpe kanten afschermt? Altijd veilig met kinderen in huis. Ook dan kies je best een trap met bredere treden.

Advies bij plaatsing van jouw trap?

Hulp nodig bij de afmetingen van jouw trap? Dan wijst een GAMMA expert je professioneel op weg.
Met de GAMMA montageservice ben je zeker van een mooi geplaatste trap.

Recent bekeken