Je gekozen filters: wis filters
  • Muurfrees
1 resultaten
Ferm muurfrees WSM1009 1700 W
(4)
Materiaal doeloppervlak: Beton, Steen Accessoires bijgeleverd: Beitel, Afzuigadapter
De muurfrees van Ferm heeft een vermogen van 1700 watt zodat je moeiteloos door harde steen- en betonsoorten freest en je leidingen en kabels netjes kan wegwerken. Troeven van d... De muurfrees van Ferm heeft een vermogen van 1700 watt zodat je moeiteloos door harde steen- en b...
119.
00
Alleen in de winkel te koop
Bekijk alles in muurfrees

Muurfrees kopen bij GAMMA 

Met een muurfrees slijp je makkelijk gaten om leidingen, installatiebuizen en kabels doorheen je muur te trekken. Installeer je zelf je elektriciteitsnet of ga je dit renoveren, dan komt een muurfrees zeker van pas. Dit elektrisch handgereedschap heeft een krachtig vermogen en is tegelijk erg wendbaar. Hierdoor slijp je ook tot in de moeilijkste bereikbare hoeken. Bovendien regel je zelf de diepte van je slijpwerk. De meest compacte en betaalbare muurfrees vind je eenvoudig bij GAMMA.

Verschillende soorten muurfrezen

Bij GAMMA gebruik je elke muurfrees voor elke ondergrond. En dat is erg handig als je zowel betonnen als stenen muren wilt slijpen of frezen. Online vind je heel wat verschillende muurfrezen, zoals een sleuvenfrees of een haakse slijper. Het voordeel is dat je alle freesmachines voor zowel kleine als zware klussen inzet en dat je voor elke frees de nodige slijpschijven vindt. Is een van je slijpschijven aan vervanging toe, dan is het bij GAMMA mogelijk om deze eenvoudig na te bestellen.

Sleuvenfrees voor een betaalbare prijs

Een sleuvenfrees koop je gemiddeld voor 120 euro. In deze betaalbare prijs zitten ook handige accessoires inbegrepen, zoals een afzuigadapter en beitel. Via de webshop vergelijk je eenvoudig het vermogen, toerental en beveiliging van alle soorten freesmachines. Heb je advies nodig? Breng dan gerust een bezoek aan je lokale GAMMA-bouwmarkt en we helpen je graag verder. Of bekijk online hoe je je eigen elektrische installatie plaatst. Ontbreek je nog iets? Dan vind je de powertool of accessoire zeker terug in het assortiment Elektrisch gereedschap.

Gebruiksvriendelijke sleuvenmachine

Welk freeswerk je ook voor de boeg hebt, GAMMA beschikt over gebruiksvriendelijke sleuvenmachines. De onderlinge afstand tussen de schijven en de slijpdiepte zijn instelbaar, waardoor het handig is om zowel grote als smalle gleuven voorzichtig uit te slijpen. De sleufmachine werkt heel precies, waardoor je ook twee parallelle gleuven uitsnijdt, zowel in een stenen als betonnen ondergrond. Met een beitel kap je vervolgens het materiaal uit de opening.

Recent bekeken