Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Gereedschapskoffers & opbergsystemen

62 resultaten
Bekijk de TOP 10

Gereedschapskoffers en opbergsystemen kopen bij GAMMA

Elke doe-het-zelver of professionele vakman beseft ongetwijfeld hoe belangrijk het is gereedschapskoffers en opbergsystemen te kopen om overzichtelijk te werken. Bij GAMMA vind je uiteenlopende soorten handige gereedschapskoffers en opbergsystemen van verscheidene merken, waardoor je meer overzicht en orde behoudt als het gaat om je materiaal.

Een overzichtelijke gereedschapskoffer

GAMMA vertegenwoordigt tal van bekende merken die uitpakken met kwalitatieve gereedschapskoffers en andere opbergmogelijkheden. Een Stanley gereedschapskoffer met organizer is een goed voorbeeld. Naast een lichtgewicht voor meer bewegingsvrijheid beschikt een dergelijk model ook over een softgrip om het dragen nog eenvoudiger te maken. Een gereedschapswagen is dan weer perfect om je materiaal en tools gemakkelijk te vervoeren. Een model met zes laden biedt meer dan genoeg opslagruimte voor alle soorten gereedschap en daarbij geniet je ook nog eens van een extra modern design dankzij de rode kleur. Vertrouw je op GAMMA, dan ben je dus zeker van méér dan genoeg opties om je gereedschap extra veilig op te slaan.

Een assortimentsdoos en gereedschapswand

Assortimentsdozen en gereedschapswanden zijn ook verkrijgbaar bij GAMMA. Een wand 1 op 0,5 meter is perfect voor het uitstallen van kleine soorten gereedschap, zodat je meer overzicht behoudt op de werkvloer. De wand heeft verscheidene kleine gaatjes, waaraan je vervolgens plastieken haakjes bevestigt om materiaal aan op te hangen. Een kunststof assortimentsdoos met wel vijftig vakjes is ten slotte geschikt voor het opbergen van kleine spullen zoals spijkers, schroeven en bijvoorbeeld parels. Genoeg opbergsystemen dus bij GAMMA.

Lees meer over hoe je je gereedschap efficiënt opbergt in de tuin en ontdek alles over opbergmogelijkheden in de tuin dankzij het professionele klusadvies van GAMMA. Bestel je gereedschapskoffers vandaag online voor 21:00 en je krijgt ze de dag erna al thuis geleverd.

Recent bekeken