Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kapstokken & haken

139 resultaten

Wandkapstok, kleerhangers en haken kopen

Ijzerwaren passen mooi in de sfeer van industrial design. Metalen kleerhangers, wandkapstokken of haken zijn modern grijs en bovendien heel duurzaam. Ijzer gaat buitegewoon lang mee. Straffer nog: het is gewoon niet stuk te krijgen bij gewoon dagdagelijks gebruik. Daarom zeker eens de moeite om te kijken en te vergelijken in de GAMMA-webshop.

Stijlvolle wandkapstok

Vroeger waren wandkapstokken vooral praktisch: ijzer is heel makkelijk in onderhoud. Aan de soort kapstok herken je de metalen krullen zoals ze vroeger altijd al bestonden, of kies je nu ook bewust voor een strak design: rechte haken, een glanzend inox afwerking en elegant dunne metalen platen die zo weinig mogelijk plaats innemen. Laat je verrassen door metalen wandkapstokken.

Kapstokhaken

In je badkamer hang je eenvoudig kleren omhoog met ophanghaken of kapstokhaakjes. Ideaal om je badjas, linnengoed of handdoeken aan op te hangen. Een klerenrek is dan geschikt om zwaardere badhanddoeken snel te laten drogen.

Kledinghangers

Hou je er ook van om alles netjes te organiseren? Dan zijn inox of stalen kledinghangers bijzonder stijlvol en de meest duurzame keuze. Zo hang je moeiteloos zware jassen op of gebruik je deze kapstokken om buiten je was te laten drogen. Ook als je op zoek bent naar een schoenenrek dat past bij je kapstokken, zit je goed bij GAMMA.

Duurzame ijzerwaren online bestellen

Ijzer krijg je niet kapot. Daarom kan je in de webshop alle ijzerwaren te ontdekken: van ijzeren haakjes, kledinghangers tot een grote metalen rekken. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan zijn morgen je favoriete kapstokken en haken in huis.

Recent bekeken