Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kluizen & geldkistjes

11 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kluizen en geldkistjes kopen bij GAMMA

Bij GAMMA koop je kleine en grote kluizen, voorzien van een mechanisch slot, sleutel of een elektronisch cijferslot, noodsleutel en ander verankeringsmateriaal. De perfecte kluis tegen inbraakbeveiliging? Ontdek bij GAMMA de kluis die aan je wensen voldoet.

Waarop letten bij aankoop kluis?

Het aantal woninginbraken die het nieuws haalt: het doet je denken aan kostbaar bezit in je woning en je wilt dat zelf niet meemaken. Daarom koop je best een stalen kluis. Zo zit alles voortaan veilig weg. Zeker als je langere tijd van huis bent, steek je dan nog extra waardevolle zaken in de kluis en zijn deze optimaal beschermd. Sieraden, laptop en belangrijke documenten: zorg ervoor dat je kluis voldoende groot is. En tot slot is het belangrijk om weten dat inbrekers ook de beste kluizen kunnen openbreken. Alleen duurt het dan wel heel lang. Daarom is het belangrijk om met sensoren en camerabewaking de juiste inbraakbeveiliging te kopen.

Van kleine tot grote kluizen

Om sleutels te beveiligen, is een sleutelkluis ideaal. Een geldkluis, daarentegen, kan je dan weer overal makkelijk mee naartoe nemen.

Duurzame kluizen en geldkistjes online bestellen

In de webshop ontdek je alle ijzerwaren die je huis extra beveiligen met scharnieren en sloten, zoals een fietsslot, hangslot of deurslot. Met ijzer kies je voor een duurzame aankoop, omdat ijzeren sloten, kistjes en kluizen een leven lang meegaan en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen de ideale kluis in huis.

Recent bekeken