Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Metalen platen & profielen

149 resultaten
Bekijk de TOP 10

Metalen platen en profielen kopen bij GAMMA

Een meubel in elkaar steken, de gordijnen ophangen of een tuinhuis renoveren? Met metalen profielen schroef je verbindingen heel stevig vast. Ontdek hoe je in de webshop als doe-het-zelver of bijna-professioneel alle metalen platen en profielen koopt waarmee je planken en panelen stevig aan elkaar monteert.

Metalen platen

Vaak is het een persoonlijk keuze, maar metalen platen zijn vaak het meest duurzaam. Als je kijkt naar onderhoudsgemak en stevigheid, dan kies je voor een metaalplaat of zelfs staalplaat. Een aluminium plaat volstaat bijvoorbeeld als achterwand. Bovendien is het heel makkelijk om deze te monteren in je badkamer of keuken. Zoek je platen om nadien te betegelen, dan ben je best uit met bouwplaten.

Metalen profielen

In de GAMMA-webshop vind je alle aansluitpunten van je rails, zoals een hoekprofiel. Ook voor de rails zelf kies je uit H-profielen, E-profielen, L-profielen of U-profielen. De afmetingen staan bij elk product vermeld. Neem zeker eens een kijkje bij de metal stud profielen bij gipswanden. En metal stud profielen plaatsen? Ontdek hoe je dat met GAMMA stap voor stap uitvoert.

Geperforeerde aluminium plaat

Een geperforeerde aluminium plaat doet meestal dienst als rooster. Heel belangrijk als je wilt dat er voldoende lucht doorheen je plaat kan. Zo ontdek je een keukenachterwand in staal of verkies je eerder kunststof platen als wandbekleding? In de webshop heb je als voordeel dat je kunt vergelijken met kunststof en houten platen.

Duurzame metalen platen en profielen bestellen

In de webshop ontdek je alle ijzerwaren waarmee je meubels en wanden stevig in elkaar zet. Met ijzer kies je voor een duurzame aankoop, omdat ijzeren profielen en platen een leven lang meegaan en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen de ijzerwaren in huis.

Recent bekeken